Vieläkö pihasta löytyy kauniin punaisia ruusunmarjoja? Jos löytyy, niin suosittelen lämpimästi poimimaan muutaman ja maistamaan tätä todellista C-vitamiinin täyttämää, iloa ja reippautta pirskahtelevaa marjaa. Ja voihan siitä leipoa vaikka ruusunmarjaisen raakaleivoksen!
Kahden leivoksen kokoinen ohje löytyy Novelle.fistä, tämän linkin takaa. Täytyy vielä itsekin käydä hakemassa muutamat marjat pakkaseen, ihan vaan siltä varalta, jos talvella kaipaa C-vitamiinia noin niin kuin leivosmuodossa ;)
Pidän ruusunmarjojen mausta, mutta en ole koskaan itse niitä käyttänyt mihinkään. Meillä on pihassa juhannusruusuja, voiko niiden marjoja käyttää leivontaan?
Näyttää herkulta, meillä ei jostain syystä ruusut tehnyt marjoja tänä vuonna juuri yhtään, mutta kiva olisi kokeilla tätä kyllä.
VastaaPoistaMuistat sitten ensi vuonna Niina! Ruusunmarjoja voi kerätä jo elokuusta lähtien. Ovat kyllä aika herkkua :)
PoistaNäyttää niin herkulta, että täytyy kokeilla. Onneksi ruusut teki marjoja jonkun verran.
VastaaPoistaKiva että resepti menee testiin! Tule sitten kertomaan miltä maistui :)
PoistaNAM :) tykkään ruusunmarjosta kyllä, mutten koskaan ole kokeillut niitä leivonnaisiin.. Mukavaa iltaa!
VastaaPoistaKannattaa ihmeessä kokeilla! Ainakin tähän raakaleivontaan se tuntuu sopivan varsin mainiosti! Mukavaa alkavaa viikkoa :)
PoistaPidän ruusunmarjojen mausta, mutta en ole koskaan itse niitä käyttänyt mihinkään. Meillä on pihassa juhannusruusuja, voiko niiden marjoja käyttää leivontaan?
VastaaPoistaKyllä kaikki ruusunmarjat ovat syötäviä, joten kannattaa kokeilla. Tee joku pieni testierä ensin :) Tulethan sitten kertomaan kokeiluista Suvi!?
PoistaOn mennyt niin huonoksi marjat jo, ettei tänä syksynä noista enää mitään tule :( Ehkä ensi vuonna sitten :)
Poista