13. lokakuuta 2014

Tässä se nyt taitaa olla

Meidän olohuoneen toimivuus on ollut oikea murheenkryyni. Siis siinä määrin, kuin olohuoneen toimivuus voi murheenkryyni olla. Tilaa on aika paljon, ehkä vähän liikaakin ja huonekaluja voi pyöritellä juuri niin, kuin haluaa. Todella montaa järjestystä onkin tässä neljän vuoden aikana kokeiltu ja kaikki ovat tuntuneet ihan kivoilta mutta jotenkin keskeneräisiltä ja "irtonaisilta"...ja liian helposti rojua kerääviltä.

Nyt luulen, että saatiin hyvä järjestys aikaan, kun päätin siirtää telkkarin sellaiseen paikkaan, missä se ei ole ennen ollutkaan. Samalla jaoin tilan kahteen osaan. Sohvan taakse, näiden kuvien suuntaan, jää nyt käytävämäinen alue terassin ovelle ja loppu tilasta jää oleskeluun.

Divaani pääsi telkkarin vanhalle paikalle. Sen takaa lähtee pieni käytävä keittiöön ja ikkunan vasemmalla puolella, sohvan kauemmassa päädyssä, on terassin ovi.

Järjestys tuntuu toimivan erinomaisesti. En tiedä onko tämä vaan helpompi siivota, vai eivätkö lapset sotke enää niin paljoa :D Niin tai näin, kivalta ja ehkä pysyvältä tuntuu tämä muutos :)

Kiinnostaisikohan teitä nähdä ne muut suunnat myös?

19 kommenttia:

 1. No arvaa ;) kadehdin tuota tyhjän tilan määrää ja tuskailen pienen olohuoneen kanssa! Ihanaa kun muutkin valssaa huonekalujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä valssataan kanssa aika ahkeraan :D Siitä on varmaan alle kuukausi, kun viimeksi olohuone pyöritettiin ihan uusiksi :D Täytyypä siis laittaa kuvaten, että saat muitakin näkymiä olkkarista katsottavaksi :)

   Poista
 2. Arvaa vaan kiinnostaako. Kuvia, kiitos! ��

  VastaaPoista
 3. Ai kiinnostaisiko, tietysti kiinnostaisi!
  Joskus vaan joutuu vispaamaan pitkäänkin, ennenkuin sopiva asettelu löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä vispattu moneen kertaan tämän 4 vuoden aikana :D Telkkarin paikka taisi olla nyt se avaintekijä, joka sai tilasta tällä kertaa jälleen entistä toimivamman. Täytyypä siis ottaa lisää kuvia :)

   Poista
 4. Kiinnostaa ehdottomasti. Niin kaunista teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Täytyykin ottaa sitten lisää kuvia!

   Poista
 5. Ah, miten ihanan seesteisen ja tasapainoisen näköistä. Itse en viihdy, jos on liikaa tavaraa/huonekaluja ja teenkin jatkuvaa kodin tavaramäärän päivitystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu Marianne, ahdistun liiasta tavarasta. Aika pitkään tässä on yritettykin pitää sellaista tavaravirtaa, että sitä lähtisi vain yhteen suuntaan, pois meiltä :)

   Poista
 6. Teidän olohuoneessa on tilaa hengittää, ihanan väljää. Lisää kuvia, kiitos.
  ps. Liila Lumoan mekko näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumu mekko on ihana <3 Ja sitten on yksi ihana mustikan sävy myös <3 Pitääpä ottaa lisää kuvia näytille Nalle :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sitten pitänee laittaa kameralla räpsien :)

   Poista
 8. Ihanalta näyttää! Innostuin pohtimaan omaakin olkkariratkaisua ja saattaapi mennä uusi järjestys kokeiluun lähipäivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos moista pohdiskelua ja ehkä uuden kokeiluakin sai tämä postaus aikaan! Toivottavasti saat toimivan uuden järjestyksen Kaisa :)

   Poista