17. lokakuuta 2014

Isänpäiväpaljastuksia

Jos olet jonkun isä, pyydän sinua ystävällisesti poistumaan tästä blogista ja palaamaan aikaisintaan muutaman päivän kuluttua. Silloinkin saat lukea vain viimeisimmän postauksen. Jos et ole kenenkään isä, saat ilomielin jatkaa lukemista ;)

Kerroin muutama viikko sitten, että olen alkanut tekemään Lumoalle koruja. Siitä syystä koen suorastaan velvollisuudekseni kertoa täällä blogissakin, että 26.10 asti jätetyt tilaukset toimitetaan isänpäiväksi perille :) Useita tilauksia onkin tullut jo selkeästi isille suunnattuna. No, te tiedätte miten herkkis olen. Eilenkin olin melkein kyynel silmässä, kun katselin tilauslomakkeita selkeästi lasten nimillä ja syntymäajoilla varustettuna. Ihania <3
Tottahan toki taoin myös meidän isukille oman korun <3

Asiasta ihan toiseen! Jokohan täällä uskaltaisi sanoa sen J-sanan ääneen? En ehkä vielä mutta kyllä se mielessä on. Lupasin isosiskolle, että tänään syödään iltapalaksi riisipuuroa. Täytyy varmaan jättää illalla tontuillekin kulho pöydälle odottamaan ;)

Kivaa viikonloppua! Itketäänköhän tänään taas, kun on Elan päivä...

12 kommenttia:

 1. Kaunis koru. <3 Eiköhän sen J-sanan uskalla jo sanoa ääneen. Ainakin täällä on jo kovin mielessä. Paketeistakin on jo iso osa hankittu. Ajattelin olla tänä vuonna vielä normaalia aikaisemmassa, kun näillä näkymin marraskuun lopulta alkaa muut kiireet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sen kai uskaltaa, eihän siihen ole kuin hiukan yli 2 kuukautta :) Olet tosiaan aika ajoissa, jos on jo lahjojakin hankittu! Mutta varmaan aika viisasta, kun tulee niitä muita kiireitä jo ennen joulua <3 Mä en ole antanut ajatustakaan lahjoille...eiköhän meiltä lähde taas kaikille herkkupaketit oman puutarhan antimista :D

   Hyviä vointeja sinne <3

   Poista
 2. Kaunis koru <3 huh, meillä on vasta muutto/remppa puuhat niin kesken etten uskalla vielä J-sanasta puhua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muuttoa ja remppaa vai!? Olen näköjään aivan ulalla, en ole ennättänyt yhtään muihin blogeihin! Tsemiä teille koitoksiin :)

   Poista
 3. Upeita nuo korut! Pitääkin käydä sivuilla tarkemmin kurkkimassa :)

  Tuo J-sana, tänään kävi ensimmäistä kertaa mielessä, että voiskohan jo laittaa tähden ikkunaan? Muistaakseni viime vuonnakin laitoin sen lokakuussa. Glögiähän olen jo tällä viikolla innokkaasti juonut :) Niin tai näin, tänään illalla aiotaan kurvata ruotsalaiseen sinikeltaiseen tavarataloon ja sinnehän tosiaan nuo J-alkuiset koristeet saapuivat viime viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä olisi jo J-koristeita!? Täytyykin katsastaa tarjonta! Mulla on ollut J mielessä jo aika kauan silloin tällöin mutta koko ajan enenevässä määrin ja se glögi, se kyllä maistui! Kivaa glögeilyä sinne ja mä laitan tähden ikkunaan sitten, kun säkin laitat :)

   Poista
 4. Kaunis koru ja varmasti saajalleen mieluinen. <3 Kyllä täälläkin väkisin on J-sana jo mielessä, vaikka taitaa meillä mennä taas enemmän ja vähemmän muuttolaatikoiden keskellä... :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, teillä taisi olla muuttopuuhia myös viime jouluna! No mutta, jos tämän jälkeen ei niin tarvitsisi ihan justiinsa tehdäkään :)

   Kiitos Jenni, ihanaa viikonloppua teille myös!

   Poista
 5. Ihania nuo isienkin korut! Ja sen j-jutun voi jo sanoa ääneen. Kaupoissa on suklaakalenterit ja glögit esillä. Aika ihanaa, eikö? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa Riikka! Kai sen tosiaan voikin ääneen sanoa, se on täällä, Joulun odotus <3

   Poista
 6. Lumon instagramista bongasin kuvan isänpäiväkorusta ja tulinpa itsekin tilanneeksi sellaisen puolisolleni <3 Siihen kaiverrettiin molempien lasten syntymäajat. Se on kyllä todella kaunis ja ihana muisto :)

  VastaaPoista