Nyt mulla onkin kesän eka raparperipaistos uunissa. Oli jo aikakin! |
Huomenna ohjelmassa nurmikon leikkaamista, perheen kanssa puuhastelua ja kesäkeittiön (!!!!!!!!!) suunnittelua :) Jee! Kivaa viikonlopun jatkoa teillekin! |
Nyt mulla onkin kesän eka raparperipaistos uunissa. Oli jo aikakin! |
Huomenna ohjelmassa nurmikon leikkaamista, perheen kanssa puuhastelua ja kesäkeittiön (!!!!!!!!!) suunnittelua :) Jee! Kivaa viikonlopun jatkoa teillekin! |
En ole mikään suuri avokadon ystävä, mutta nuo kuvat ovat niin herkullisen näköisiä, että ihan vaan sen takia tekisi mieli maistaa!
VastaaPoistaHeippa Anonyymi! Jos rohkenet kokeilla, niin varoitan, että avocado maistuu vasta valmistetussa dipissä aika voimakkaasti. Sen maku tasoittuu kunhan ruohosipulin maku syvenee. Tähän voisi myös käyttää esim. valkosipulia, jos sen mausta pitää.
PoistaHerkullista kesää :)
Vuohenjugurttia??? Naaaaammmm!!! Saako ihan normi isommasta kaupasta?
VastaaPoistaVoi olla, että jossain isommissa kaupungeissa voisi saadakin. Muuten uskon vuohenjugurtin olevan enemmän erikoistuote, jota löytyy lähinnä erikoisliikkeistä. Esim. Lohjalla sitä saa lähimarket Virolaisesta ja Salossa Murenasta. Jälleenmyyjiä voisi varmaan löytää myös kotimaisen valmistajan kautta, Saloniemen juustola :)
Poista