27. kesäkuuta 2015

Kepeissä kesäfiiliksissä

IMG_0842
Isosisko lähti tänään mummua viihdyttämään muutamaksi päiväksi. Meillä muilla onkin täällä aika hurjat suunnitelmat tästä väliaikaisesta lapsimäärän vähenemisestä johtuen :) Ihan niin hurjaksi meinattiin heittäytyä, että syödään monta kertaa isosiskon inhokkiruokaa, kasvissosekeittoa :D Ja mulla olisi tarkoitus tehdä perusteellinen lelujen karsiminen ja mielellään saada lelumäärä ainakin puolitettua! Olkaahan valmiina paikallisessa kierrätyskeskuksessa, täältä tulee pian leluja etsimään uusia leikkijöitä.

Fiilis on muutenkin tosi aurinkoinen ja kesäisen kepeä :) Mukavia päiviä teillekin!

P.S. Korallikeijunkukka on poimittu isosiskon omasta kukkapenkistä... ja vielä ihan ilman lupaa, hah ;)

4 kommenttia:

 1. Hih! Hurjat suunnitelmat! :D (mutta ymmärrän ja nytpä tiedän minäkin mitä teen sitten kun poika lähtee jonnekin yökyläilemään: lasagnea! ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, lasagnea!! Maistuis mullekin! Tyttö ei välitä ruuista, joissa juttuja sekoitetaan toisiinsa, joten myös lasagne ja esim. makaronilaatikko löytyvät inhokkilistan kärjestä :D

   Poista
 2. huokailen näitä kuvia...mua ei haittaa sun mielestä huono kuvanlaatu-niin KAUNIITA on! oot kyllä lemppariKuvaaja tällä hetkellä...niin tykkään noista konstailettamattomista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla aivan ihanasta kommentista <3 Mahtavaa kuulla, että mun tyyli iskee!

   Poista