28. kesäkuuta 2015

Pikkusiskon vuoro


IMG_0949
Käytiin pikkusiskon kanssa tänään testaamassa pari kuvauspaikkaa tulevia kuvauksia varten. Auringon suuntaa ja kauniita taustoja. Tehtiin samalla ihan kunnon lenkki mun hajamielisyydestä johtuen. Kotoa lähtiessä lastasin rattaisiin peiton, evästä ja kameran täydellä akulla. Kun päästiin kuvauspaikalle ja aloin ottamaan kuvia, kamerassa luki "ei muistikorttia". Kiva. Kauheen kiva.

Iskin tytölle keksin käteen ja kärräiltiin takaisin kotiin hakemaan korttia. Ja ei muuta, kuin takaisin rantaan :)

IMG_0920
Pari ihan kivaa ruutua saatiin siinä kokeillessa ja eväitä syödessä. Ja vaikutti jopa vähän siltä, että pikkusisko otti jotain mun ohjeita vastaan! Ihan superia!


IMG_0956
Nyt enää tuskailen tämän bloggerin kuvanlaadun kanssa, jota olen pähkäillyt ja yrittänyt ratkoa jo monta viikkoa! Edelleenkään en ole tyytyväinen kuvien tarkkuuteen blogissa, vaikka tuon ne nyt flickrin kautta. Pitääköhän oikeasti heivata tämä tuttu ja turvallinen blogger mäkeen ja vaihtaa toiseen alustaan?! Kokemuksia ja vinkkejä otetaan ilomielin vastaan!

Aurinkoista pian alkavaa viikkoa teille :)

5 kommenttia:

 1. Ihana valo! Blogger on kyllä kuvien kannalta huono vaikka muuten tykkään tästä alustasta. Tämä on mielestäni simppelen käyttää ja tällaiselle surkealle englanninkielen taitajalle suomenkielinen pohja on melkein ainoa vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään bloggerin alustasta muuten tosi kovin! Harmi, että kuvat näyttää tällä hetkellä mun silmään suorastaan kauheilta...ja aika harmillista lukijoita kohtaan, että kuvia pitää klikata, jos haluaa nähdä ne skarppeina!

   Ihanaa maanantaita sulle Tiina <3

   Poista
 2. Mä olen myös tuskastunut kun huomannut, että blogger suttaa kuvia jotenkin. Harvoin enää päivittelen vanhaa blogia mutta suunnitelmissa uuden teko joten seuraan kyllä mielenkiinnolla jos tätä asiaa aiot tutkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tarkemmin vielä muita vaihtoehtoja tutkaillut mutta sen voin sanoa, että kaikki konstit saada teräviä kuvia bloggeriin on nyt koitettu... Jossain vaiheessa on siis varmaan pakko siirtyä muulle alustalle. Eikä ehkä muuten mutta, kun nämä kuvat alkavat olla blogissani entistä suuremmassa roolissa, niin ei ole kiva, kun näyttävät blogin vuoksi niin epäskarpeilta!

   Poista
 3. Niin ihastuttavan kauniita kuvia blogisi täynnä!

  VastaaPoista