1. kesäkuuta 2015

Edellinen ja tuleva

Viime viikko oli erilaisia asioita täynnä. Kotikuvauksia, valmistujaiskuvauksia, ruokakuvauksia. Siivoamista, järkkäämistä. Kuvien käsittelyä, harjoittelemista. Yhdet valmistujaisjuhlat. Ihastusta, onnistumisen riemua, onnesta sekoamista. Ja suurta suruakin.

Tällä viikolla aion vain hengittää. Syödä aamupaloja loppuun. Kuunnella ja istua. Pestä pyykkiä ja tiskiä. Juoda kahvia.

Pestä likaisia käsiä <3Nauttia kirsikan- ja omenankukista. Kuvata omaksi ilokseni tai olla kuvaamatta. (Paitsi, jos joku haluaa tulla mulle valmistujaiskuvauksiin, niin sellaisille järjestyy kyllä aikaa ;))

Hyvää viikkoa teille <3


16 kommenttia:

 1. Rauhallisia aamuja. Aikaa💚

  VastaaPoista
 2. Huomaan,että osaat nauttia elämästä,tästä tavallisesta..<3 Levollista viikon jatkoa(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallinen on sitä parasta <3 Kiitos Pipsa-muori! Hyvää viikon jatkoa sinullekin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu <3 Musta tausta ja "sotkut" jäi eilisistä ruokakuvauksista ja aamu antoi niin kaunista valoa, että oli tartuttava kameraan kesken aamupalan :)

   Poista
 4. Tykkään niin sun kuvista ja teksteistä. Niistä välittyy suuri kiitollisuus tavallisia asioita kohtaan. Itsestä riippuu, missä kaikessa näkee helmihetkiä. Sinä näet niitä paljon ja kiitos, kun jaat niitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana luonnonvalo <3 On niin mahtavaa, kun joku pääsee näihin mun juttuihin sisälle muutamien kuvien ja lauseiden kautta <3 Kiitos <3

   Poista
 5. Kiitos ihanista kuvista joita saamme ihastella. Voimaanuttavaa viikkoa sinulle ja nautinnollisia hetkiä omenapuiden kukkiessa. Toivon suruusi voimia. Ja paljon pienten käsien pesua ja niiden ihania haleja!!
  Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija, olet ihana <3 Otan kaikki toivotuksesi avosylin vastaan <3

   Poista
 6. Kauniit kuvat ja niiden välittämä tunnelma. Rauhallista ja tyyntä <3

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista