4. maaliskuuta 2016

Hoi puutarhakaverit, löytyisikö teiltä tietoa?

IMG_2308
Kuulkaa ahkerat puutarhakaverit, teiltä saattaisi löytyä juuri sellaista tietoa, mitä nyt tarvitsisin. Etsin kasvatettavaksi muutamien kasvien siemeniä, perennojen sekä yksivuotisten kukkien mm. kuvassa olevan isotähtiputken ja erilaisten unikkojen.

Ja siihen kysymykseen...onko teillä tietoa mistä siemeniä löytyisi visuaalisesti kauniissa paperipusseissa? Arvaatte ehkä mitä ajattelin niille tehdä kasvien kasvattamisen lisäksi... ehkäpä kuvata ;) Nettikaupoista olen yrittänyt etsiä mutta vielä ei ole visuaaliset vaatimukseni täyttyneet. Ja tiedän, kuulostaa vähän tarhalta asialta mutta tässä kohtaa ihan tosissaan tarvitsisin kauniita paketteja kuvattavaksi. Huikatkaa siis ihmeessä, jos olette sellaisiin jossain törmänneet :)

7 kommenttia:

 1. Impectalla pussukat ovat aika harmonisen näköisiä, samoin Plant World Seeds pussit ovat yksinkertaisia ja Thompson & Morganin The Kew Collectionin siemenpussit. Olen tilannut varmaan 20-30 paikasta ympäri Euroopan siemeniä ja suurin osa pusseista on vähän saman tyyppisiä kuin meillä joka kaupassa olevat Nelssonin pussukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Tiesin, että sinuun voi luottaa <3

   Poista
 2. Kurkistapa Krista Keltasen blogista. Muistaisin nähneeni hänellä kuvauksellisia siemenpusseja joko postauksessa tai instagramissa. Alka ja juuri -liikkeessä muistelisin myös ihastelleeni suloisia pusseja. Estetiikka ennenkaikkea! Tuija

  VastaaPoista
 3. https://www.instagram.com/p/BBSAqNkns9M/?taken-by=krista_keltanen Tässä Anna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija avusta <3 Estetiikka on tärkeä tässäkin asiassa :)

   Poista
 4. Hei, Runåbergs fröer, heillä on mun mielestä aika klassisen kauniit pussukat. Ja hyvä valikoima muutenkin!

  VastaaPoista