8. maaliskuuta 2016

Kadonneen jäljillä

4K7A9519
Joskus pitää hukata jotain, ihan vaan uudelleen löytämisen ilosta. Ja mehän lähdettiin pienemmän kanssa etsimään paksun aamu-usvan keskeltä.
4K7A9561
Pienellä oli hukassa yksi pikkuinen orava, joka pujahti piiloon heti metsäretken alussa.
4K7A9468
Minä taas etsin jotakin vähän suurempikokoista mutta vaikeasti löydettävää, nimittäin itseäni.
4K7A9488
Olen tässä lähiaikoina miettinyt paljon...no, monenlaista mutta hyvin paljon kuvaamista. Seuraan paljon muiden kuvaajien tekemisiä ja yritän samalla vetää linjaa, mitä itse haluan tehdä ja mikä taas ei tässä hetkessä ole itseäni varten. Välillä se on haastavaa ja hukkaan sen, kuka minä todella olen.
4K7A9467
Tänään siis otin pari askelta taakse päin ja palasin alkuun. Mietin mitä minä todella haluan tehdä, mitä minä todella haluan kuvata ja miten minä sen todella haluan toteuttaa. Joskus tietysti pitää joustaa ja joskus on hypättävä mukavuusalueen ulkopuolelle mutta uskon, että olemalla uskollinen omille näkemyksilleni, saan sen mitä itse todella haluan saada. Ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös asiakas saa sen mitä todella haluaa saada, vaikka ei aina itse etukäteen tietäisikään mitä se on.
4K7A9536
Saimme siis kadonneesta kiinni ja lähdimme hyvillä mielin retkeltä kotiin päin. Pieni orava tosin jäi vielä kadoksiin mutta tyttö olikin lopulta sitä mieltä, että todella halusi nähdä ennemmin sen tikkalinnun puunrungolla koputtamassa :)

6 kommenttia:

 1. Tämä postaus kolahti. Samantapaisia mietteitä on ollut minullakin. Toipilaana on ollut aikaa kävellä ja mietiskellä. Mitä tahdon, miksi, miten, missä? Yhden asian tiedän: Sinut haluan tavata oikeassa elämässä. :) Voin kuvitella meidät teekupin äärelle pohtimaan syntyjä syviä. Pikkuisenne on suloinen ja voi kuinka ihana metsä retkeillä. Luonto liikuttaa sekä ihmistä että mieltä sopivaan tahtiin. Kevät keikkuen tulevi, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietiskely on hyväksi. On hyvä välillä pysähtyä kuuntelemaan, tuntemaan ja pohtimaan.

   Me varmasti tapaamme vielä Tuija, ihan varmasti :)

   Poista
 2. Ympäristön paineet,toisten ideoihin samaistuminen,esimerkkien seuraaminen- näistä on helposti oman itsensä kadottaminen tehty.
  Minun mielestäni sinulla on kyllä oma vahva näkemys,kuvasi eivät näytä kenenkään muun kuvilta.
  Melkein uskon, että pystyisin noukkimaan sinun kuvasi kymmenestä, tietämättä,mikä se niistä on.:)
  Olet mielestäni hyvin omaleimainen.
  Huikea kontrasti. Kuopuksesi värikäs asu tuota sumuista maisemaa vasten.
  Ihana retki teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda <3 Ihana kuulla, että sinä näet kuvissa omaa näkemystä ja omaleimaisuutta <3

   Luulen, että myös sellainen tietoisesti itseni kehittäminen meinaa laittaa minut kadoksiin välillä. Pitäisi antaa enemmän luovuuden tehdä kehitys ihan itsestään :)

   Poista