31. maaliskuuta 2016

Vihreää

4K7A2574
Sitä tuntuu olevan nyt joka paikassa.
4K7A2569

4K7A2578
Ja mikä parasta, sitä on myös pihalla! Ainakin vähän :)

Ja lunta, sitä ei ole enää yhtään! No okei, ihan pikku täplä mun yrttipenkissä mutta sehän ei haittaa, kun se täplä on valinnut paikakseen olla jo vihreää kasvavan ruohosipulin vieressä, niin eihän sitä täplää edes huomaa :)

13 kommenttia:

 1. Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Meillä on kyllä lunta vaikka muillekin jakaa. Tosin päivisin ollaan jo plussan puolella, eli lumi kyllä sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Onneksi lumi sulaa sitten nopeasti, kun ilmat ovat suotuisat :)

   Poista
 2. Ihana vihreä ja upeat kuvat!!:) Täällä lunta on vielä jokusen verran...mutta ei anneta sen häiritä! Kevät on niin mahtavan ihanaa aikaa väreineen ja tuoksuineen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan anneta pikkuisen lumen häiritä :) Kevät on kyllä uskomattoman hienoa aikaa!

   Poista
 3. Sama aukeama ollut mulla inspiroijana auki pöydällä. Kurkistin tänään teidän kivaa kotijuttua ihan vähäsen. Huomenna paremmin! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuun Lantliv on niin ihana, olen selannut sen monta kertaa läpi ja aina ihastun johonkin aukeamaan vielä enemmän, kuin aikaisemmin :)

   Poista
  2. Siitä saa huikeasti inspiraatiota kuviin ja ihan vain elämään. Haluaisin toteuttaa Lantliv -tyyliin kuvauksen, johon Joku stailaisi minut yhtä ihanaksi. Hullunkurisia haaveitani... Tuija

   Poista
  3. Ihana haave <3 Olisi mahtavaa tehdä joku puutarhajuttu Lantliv-tyyliin!! Joko teillä oli puutarhajuttu tehty? ;)

   Poista
  4. Ei vielä, kun puutarha ei ole kovin pieteetillä hoidettu. 😁 Miljöössä olisi kyllä potentiaalia. 💚 Palataan asiaan, jos ruukkupuutarhani tulevana suvena kukoistaa. 👍🏻

   Poista
 4. Tuota vihreää ja vihreitä tunnelmia kaipaa nyt erityisesti. Katselin juuri jotain mainoksia, kaikissa tuntui olevan vihreä teema pinnalla; sisustuksessa, vaatteissa, ruokajutuissakin. Se on ihanaa.
  Ihanat ovat taas nämä sinun kuvasi ja aivan ihana juttu oli teidän kodista ja perheestä uusimmassa Talo&Koti-lehdessäkin.
  Mukavaa ja vihertävää alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Vihreä inspiroi nyt kyllä toden teolla ja vaikka meillä vihreää on monta vuotta ollutkin, niin nyt nuo viherkasvit (joita tursuaa myös joka tuutista) houkuttelevat kyllä kovin :)

   Mukavaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista
 5. Ihanat sävyt kuvissa! Vihreä vetää nyt kovin puoleensa, ihan niin kovin, että piti jopa maalata yhden huoneen lattia vihreäksi.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta!!! Täytyy tulla kurkkaamaan, jos sun blogissa olisi jo kuvia :)

   Poista