29. maaliskuuta 2016

Sellainen sotku

4K7A2550
Huh mikä pääsiäinen takana! Arvatkaa mitä olen tehnyt?

Töitä, aika tosi paljon töitä ja muun ajan olen hengannut perheen kanssa ja puuhannut monenlaista. Sen vuoksi mun työpöytä näyttää tältä :D Mutta ei se mitään, tulipahan saatua hyvä setti rästiin jääneitä hommia kuntoon, mukaan lukien kaksi joulukotiakin :D Tälle ja ensi viikolle jatkuu aikamoinen hoppu, kun kaikkea mukavaa onkin luvassa vastasyntyneistä yksivuotiaihin ja aina kahvilassa tehtyihin kuvauksiin asti. Mutta enköhän mä ennätä tänne teillekin kuulumisia huikkailla :)

Kivaa viikon jatkoa! Mä jatkan nyt siivousta, muu koti on jo kivalla mallilla mutta tämä työpöytä... (otan nyt sen riskin, että jollain menee iltateet väärään kurkkuun tästä kuvasta, kun kellään muulla ei tietenkään milloinkaan ole sotkua missään ;))

6 kommenttia:

 1. Sun sotkukin näyttää esteettiseltä! Minullahan ei koskaan ole sekaista. Heh! Arvaa vaan, kuinka paljon! Rajaan ne pois kuvista. Paitsi, jos ne näyttävät inspiroivilta. Työhuoneella olisin voinut viettää aikaa, mutta laiskotti. Keväisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla katsojan silmässä tämän sotkun esteettisyys Tuija ;)

   Aurinkoista kevätviikonjatkoa!

   Poista
 2. Tuo on tosi pientä meidän työpöytään verrattuna! Ainakin sen jälkeen, kun mies on ollut koneella maksamassa laskujaan ja kaikki on hujan hajan. "Vanha"ei enää opi korjaan jälkiään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työpöytä on yleensä aika siisti mutta nyt tuli kyllä jätettyä kaikki hommat aina niille sijoilleen, kun tuli ruoka-aika tai ulkoilu-aika tai muuta vastaavaa :D Kiinnostavalta kuulostaa teidänkin työpöytä miehen jäljiltä :D

   Poista
 3. Sotku työpöydällä on ihana silloin, kun tietää saaneensa paljon aikaiseksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella totta Sari!!! Pitää ajatella tämä juuri sellaisena luovan työn oheistuotteena ;)

   Poista