21. joulukuuta 2016

Alkuviikon muuttujat

RG7A3766
Alkuviikolle tuli pari muuttujaa, kun meille iski flunssa ihan todenteolla. Tarkoitus oli saada vielä parit ensi vuonna julkaistavat kuvat kuntoon mutta ne jäivät nyt odottamaan vuoroaan loman jälkeen. Pienempi tyttö jäi hoidosta pois kuumeen vuoksi ja itse liityin kaveriksi myös saman tien. Sain hoidettua kiireellisimmät työasiat ja sen lisäksi olen toiminut enimmäkseen sylinä lapselle. Mikä siinä onkin, että yleisesti ottaen huonosti nukkuvat lapset eivät nuku sitäkään vertaa kipeänä. Väsymystä riittää ja harmitusta kurjasta olosta mutta uni ei vaan tule, vaikka sille olisi todella tarvetta.

Ollaan siis huilattu neljän seinän sisällä ja katsottu useampi lasten elokuva. Pienempi potilas alkaa jo voida paremmin ja itsekin olen kai kohtapuoliin virkeämpi. Jos mieheltä kysytään, niin tänään en vielä ollut... Huomenna siis ehkä. Join pari päivää tujua haudutettua inkiväärijuomaa ja sen teho on kyllä aika uskomaton. Pitää jatkossa turvautua siihen aina, kun yhtään tuntuu flunssaiselta.
RG7A3761
Tänään sain jo vähän jotain puuhattuakin ja tartuin pieneen ompeluprojektiin. Kaipasin valkoisia lautasliinoja joulupöytään ja päätin tehdä sellaiset Etti-muorin vanhasta ja tahraisesta pellavaliinasta. Sain tahratkin sopivasti kierrettyä. Isoa pöytäliinaa kaipaisin myös! En ollut yhtään tullut ajatelleeksi, että yksikään vanha pöytäliina ei riitä tähän reilun kolmen metrin pöytään... Täytyy varmaan kaivaa kangaslaatikoita, jos sieltä löytyisi joku pidempi kangas pöytäliinan virkaa toimittamaan.

Huomenna olisi tarkoitus suunnata jo hetkeksi ulos ja jos saisi muutaman jouluruuankin alkuun. Ainakin saaristolaislimput voisi jo paistaa ja myös munajuustoon olisi ainekset kaapissa.

Ja hei joulukuusi ja kissat, siitä on pakko sanoa muutama sana. Kaverit ovat kiinnostuneita mutta eivät ole uskaltaneet kuuseen koskea! On kai aika epäilyttävän näköinen tapaus :D

8 kommenttia:

  1. Voih, toivottavasti voitte jo paremmpin.
    Ihania kuvia on ollut taas useamman kerran päivityksessä.
    Käytitkö kuivattua inkivääriä vai inkivääriä josta sitten ehkä leikkasitte pienempiä paloja?
    Tuo kuulosti niin hyvältä flunssan hoidolta, että tuota pitää itsekkin kokeilla seuraavaksi.
    Ihanaa joulua sinne toivottelen:D
    -Hellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa olo jo onneksi helpottaa! Jos tänä vuonna oltaisiin jouluna terveitä, kun viime vuonna oltiin influenssassa. Toivon näin :)

      Käytän tuoretta juomaan inkivääriä. Kuorin ja paloittelen siitä reilun määrän paloja ja annan hautua kiehuvassa vedessä, kunnes juoma on nautittu. Aikaisemmin olen laittanut myös hunajaa ja puristanut sitruunasta mehua sekaan mutta kyllä tämä pelkkä inkivääri vaikutti tehokkaimmalta. Suosittelen!

      Kiitos Hellen <3 Ihanaa joulua myös sinulle!

      Poista
  2. Oih, pikaista paranemista sinne <3 Minä olen myös ollut kuluneen viikon flunssan kourissa. Meillä pojat sairastivat viime viikolla, joten kerrankin olen itse voinut lepäillä ihan rauhassa. Nyt alkaakin tuntua siltä, että elämä vielä voittaa. Ihanaa joulun odotusta, Anna!
    PS. Aivan ihana tuo sinun ompelukone!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Anu, aivan ihanaa joulua teille! Toivottavasti olette jo kaikki tervehtyneet!!

      Poista
  3. Ihanaa joulua sinne teille <3 Hyvä että flunssa alkaa helpottamaan jouluksi! Ompeluksistasi tulee varmasti upeat, kuten työsi jälki aina <3 Kaunis ja kuvauksellinen on ompelukoneesi myös :)

    Inkivääri on flunssassa muuten varmasti tehokasta, sitä laitoin eilen porkkanalaatikkoon ripauksen myös :) Saa nähdä mitä meillä kissa sanoo kuusesta ja siihen hankkimistani höyhenpalloista (ehkä ei viisas veto, mutta kun olivat niin kauniita koristeita ;)...tai sitten ne jää laittamatta ;))

    Oikein hyvää joulun seutua sinne!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, aivan ihanaa ja rauhallista joulua teillekin <3 Ehkä teidän kissa ei edes huomaa uusia koristeita ;) :)

      Poista
  4. Toivottavasti sairastelut olisi jo pian ohi. Teillä on niin kauniin jouluista! Oikein ihanaa joulua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sairastelut alkavat olla jo ohitse ja näillä näkymin pääsemme viettämään joulua ihan hyvillä voimilla :)

      Oikein ihanaa ja onnellista joulua teidän perheelle <3

      Poista