4. kesäkuuta 2011

Loiskis

Tänään ollaan puuhasteltu vaikka ja mitä! Aamu aloitettiin torikahvilla ja munkilla... siis terveellisesti heti aamusta:) Vietettiin kaupungilla koko aamupäivä ja iltapäivän puolella suunnattiinkin sitten pihalle. Kellarin uumenista kaivettiin esiin Pikku-neidin kahluuallas ja neiti pääsi varjoon kylpemään. Isukki siinä samalla huolsi meidän pyörät ja minä istutin kolme herukkapensasta pihan laidalle. Päivälliseksi grillattiin ja sen jälkeen ollaan leikitty sisällä ja otettu pienet nokoset. Olihan kiva päivä!


Saunan päädyssä on iso pensasruusu, joka on pieniä nuppuja pullollaan. Lupiinit kukkivat saunan ikkunan alla, niitä joutuu ehkä hiukan karsimaan, jotta akileijat saavat lisää tilaa.

Puun siimekseen päätyi pienet pihakalusteet... Pikku-neitikin sai oman penkin ja pöydän. Tässä omenapuun varjossa syötiin välipala ja jännää oli, kuin retkellä olisi ollut:)

Veden loiskimista olisi kestänyt ihan miten kauan tahansa!

2 kommenttia:

  1. Kiva päivä on teillä sitten ollut. Täällä on ollut vähän erilaista puuhaa,kukkiakin on kyllä istuteltu. Täällä on myös yksi pikku typykkä ollut vauhti päällä, kaikkea pitäisi ehtiä tehdä viikonloppuvisiitillä.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä näillä ilmoilla kelpaa pihalla touhuta... joku tylsempikin homma maistuu, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa:)

    VastaaPoista