18. kesäkuuta 2011

Loma loma loma

Minulla ja Pikku-neidillä on alkanut loma! Ihanaa! Loma alkoi sateisella aamulla ja mehän sitten suunnattiin koko perheen kanssa läheiselle kirpputorille. Muutamia löytöjäkin tehtiin. 


Iltapäivällä, kun taivas vähän selkeni lähdettiin meidän kylän keskustaan jätskille. Pikku-neidin hoitotäti kertoi eilen, mistä saa seudun suurimmat jätskit... mielenkiinnosta ja jätskinkuvat silmissä lähdettiin katsastamaan paikka... ja kyllä se vaan totta oli. Kamera ei ollut mukana, mutta ilman jotakin laajakuvaobjektiivia tai vastaavaa en olisi kyllä siitä kuvaa saanutkaan. Pikku-neiti raukka ei jaksanut puoltakaan omasta jätskistään, kun näytti jo vähän huonovointiselta. Myöskään minulle ja isukille ei taida vähään aikaan upota Vanhanajan Tervajäätelö. Seuraavaksi taidan maistaa Vanhanajan Salmiakkia ja ottaa vähän pienemmän pallon;)


Kun tultiin kävelyltä kotiin, niin yhteisvoimin leikattiin nurmikko. Pikku-neiti ja isukki ajoivat "traktorilla" eli päältäajettavalla ruohonleikkurilla ja minä leikkasin työnnettävällä leikkurilla puiden juurialueet ja muut hankalat paikat.
Kirpparilta löytyi Pikku-neidille ihana Marimekon pitkähihainen raitamekko ja mamille kaksi saman putiikin pallopaitaa ja vieläpä ihan naurettavan halvalla.
Kaupassakin käytiin ja Pikku-neidille löytyi vihdoin kauan kaivatut puuvillatennarit.

Portaikon maalausta varten ostettiin maalia. Maalaushan jäi kesken syksyllä, kun maali loppui ja sitten tulikin järkyt pakkaset. Nyt maalia taas on... maalausINTOA odotellessa:)
Illalla vielä ruuvattiin portaikkoon Pikku-neidille oma naulakko. Jos vaikka takit ja hatut päätyisivät lattiaa ylemmäs! Naulakko löytyi verstaan laatikosta, jonka kyljessä pitäisi lukea "täynnä kaiken maailman pikkusälää ja roinaa".

Tässä minun tämän hetken lempparit: jäänsininen ja laventelin värinen huivi ja Varustelekasta tilattu armeijan karttalaukku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti