19. lokakuuta 2011

Katsomisen arvoista

Meillä leikitään tällä hetkellä roolileikkejä. Erilaisia hahmoja tähän mennessä on ollut supersankari, kuningatar ja hirviö. Leikkiin ei tarvitse muuta kuin tämän Paavo-nuken peiton viitaksi.
Peitto on siitä kätevä, että sen saa myös mekoksi ja kuningatar tietysti pukeutuu siihen.
Supersankari pysähtyy välillä katsomaan lastenohjelmia.

Pysähtyessä voi vähän hengähtää ja ehkä korjailla viitan kiinnitystä ja hiuksia pois silmiltä.

Ja jos isi on hirviö, niin silloin juostaan äitin luokse turvaan:) Neiti on niin vikkelä, että hirviö on vielä matkalla...keittiössä kulman takana;) Myös äidille kävi kutsu leikkiin "olisitko äiti niin kiltti hirviö?" En ollut ihan varma oliko pyyntö siis "olisitko äiti niin kiltti, että olisit hirviö?" vai "olisitko äiti kiltti hirviö?". Oli miten oli hirviön rooli sujui kai ihan mallikkaasti;)
Tänään on muuten se päivä, mistä lähtien meillä ei keskiviikkoiltaisin maisemia katsella. Tänään alkaa mun ehdoton lempparisarja taas telkkarista, nimittäin Greyn anatomia! Tämä on se ohjelma, jonka aikana istutaan hipihiljaa ja jos jotakin akuuttia tapahtuu, niin pausetetaan ja ihan hätätapauksessa tallennetaan. Mutta missäs muualla me keskiviikkoiltaisin muka oltaisiin, kuin kotona:)

Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Pentunen nukkumassa, kamat pakattu ja seitsemän tunnin päästä pitäisi olla taas jo hereillä & matkalla länsinaapuriin, mutta GA on katsottava vaikka mikä olisi!! Mieskin on jo oppinut olemaan hiljaa keskiviikkoisin klo 21-22 -välisen ajan :)

    Kivaa telkkari-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Juu, GA on ihan ässä! Kivaa telkkari-iltaa teillekin ja mukavaa reissua:)

    VastaaPoista