23. lokakuuta 2011

Keittiössä tapahtuu taas...

Meidän keittiössä oli aikaisemmin hellan molemmilla puolilla valkoisilla ovilla varustetut kaapit.
Olen yrittänyt sulkea silmät aina kaappien kohdalla, koska en ole niistä juuri pitänyt.
Nyt sain päähäni poistaa kaappien ovet ja maalata kaappien reunat ja sisukset. Tämä on meidän mielestä tosi paljon parempi. Näin jaksaa ainakin siihen -joskus tässä elämässä- tapahtuvaan remonttiin. Ja kaapinovet saa toki takaisinkin, jos ei näitä jaksa katsella.
Vanhat Fazerin laatikotkin saivat ihan oikean tehtävän, niissä säilytetään säilyketölkkejä.

Samalla tuli järkättyä kuiva-aineetkin uuteen järjestykseen hellan yläpuolelle.

Tässäkin muutoksessa parasta on se, ettei mitään tarvinnut ostaa, maalikin oli jälleen jämämaalia. Keittiöstä menee kapea käytävä olkkariin, joka sekin laitettiin viikonloppuna ihan ylös alaisin!
Sitten viikonlopun muihin tunnelmiin: Pikku-neiti rakastaa satsumia! Meillä on ehdoton raja 1 per päivä, joka sekin on neidin herkälle massulle hiukan liikaa:( Niin, joskus viikonloppuisin välipalan saa syödä sohvalla;)

Pikku-neiti nautiskelee satsumaherkkuja:)


Tyhjä on satsumakulho ja isännän kahvimuki!


Iltasella vanhempien herkut on jo tipotiessään.
Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Satsumat on ihan rinnastettavissa karkkiin, niitä voi syödä loputtomasti. Hauskat kaapit ilman ovia, kauniita lasitölkkejä!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Tiina! Lasitölkkejä pyörii meidän keittiössä aika monta, osa täältä talosta löytyneitä ja osa kirpparilta. Toisen ison tölkin löysin kansineen päivineen just kirpparilta 12 eurolla! Hintahaitari nousee helposti useampaan kymppiin. Löytöjen löytö siis:)

    VastaaPoista