21. lokakuuta 2011

Painon mukaan

Käyn säännöllisesti meidän lähikirpparilla ja nyt useampana viimeisenä käyntinä olen tehnyt omasta mielestäni huippu hienoja löytöjä!


Ihan ekana löysin jotain olkkariin. Mikähän tää vois olla?

Se on vanha ja jykevä kirjoituskone. Se on olkkarissa, koska satuin vain laskemaan sen ikkunan alla olevalle tasolle. Se siis ehkä vielä hakee paikkaansa.

Sitten löytyi pitkään hakusessa ollut kapistus...

...eli valurautainen lettupannu. Joulupukille terkkuja, etten tarvitsekaan tällaista enää! Eilen paistettiin tällä ekat letut:)
Viimeisempänä saaliina mahdottoman painava vaaka. Sitä nyt ei ehkä punnitsemisessa käytetä, koska keittiössä on jo kaksi vaakaa ennestään.
Vaaka kannattelee tukevasti kuitenkin huushollin hedelmätarjonnan.

Kuivuudesta kärsivä rosmariini ja kynttilä ovat myös päässyt kyytiin. Pitääkin muistaa antaa rosmariinille välillä vähän vettä!

Vaaka sai paikkansa keittiön työtasolta ikkunan edestä.
Kaikki ostokset onneksi löytyivät eri reissuilla, koska painoa niillä on kaikilla ihan riittävästi!


Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania löytöjä! Varsinkin tuo kirjoituskone on upea :)

  VastaaPoista
 2. Tiina: No eikö olekin ihania! Itselläni taitaa tuo vaaka viedä voiton...vai sittenkin lettupannu...vai sittenkin kirjoituskone...ehkä en osaa päättää:)

  VastaaPoista
 3. Aarteita olet toden totta löytänyt.Minä yritän nykyään hillitä ostohimojani, mitään kun ei enää tarvitse.Muutaman kerran on tosin käynyt niin, että kirpparilta lähden ilman ostoksia ja kotona vielä leuhkin, että sain hillittyä itseni. Seuraavana päivänä on kuitenkin lähdettävä uuden kerran ostoksille, kun en saa niitä mielestäni pois. Että se siitä sitten. Tänäänkin jätin ruskea laikullisen Arabia savupiippusen kulhon ostamatta,olis maksanut vaan 7 euroa, saas nähdä tuliko uusi kierros huomiselle.

  VastaaPoista
 4. Mä olen myös jättänyt PALJON ihania juttuja muillekin kirppareiden asiakkaille:) Jonkun esineen pitää olla todella hieno tai erikoinen, että sen ostan. Lisäksi mulla on todella tiukat kriteerit hinnan suhteen. Kesällä mulla oli omiakin tavaroita kirpparilla ja mahdollisesti taas vuoden alussa olisin viemässä lisää. Vanhoja tavaroita pois ja vanhoja tilalle;)

  VastaaPoista