19. maaliskuuta 2014

Aamuvarhain keittiössä

Meillä on pikkusiskon kanssa aamuisin reilu tunti kahden keskistä aikaa ennen, kuin isosisko heräilee. Juodaan aamukahvit ja vedetään puurot napaan :) Ja ihan parhaina aamuina nautitaan aikaisen aamun valohoidosta ruokapöydän ääressä. Olen sanonut tämän ennenkin mutta vitsit, että aamuaurinko keittiöön on kyllä yksi parhaimmista jutuista!

Sen sijaan, että pikkusisko tekisi inventaariota lelulaatikkoon, hän  käy kuiva-aine- ja säilykepurkit läpi melkein joka aamu :) Ja jos hän ei aamulla ennätä, niin tekee sen satavarmasti myöhemmin :)

Aurinkoa ja hyvää mieltä keskiviikkoonne <3

28 kommenttia:

  1. Olen "löytänyt" blogisi aika hiljattain ja lukenut vanhoja postauksiasi läpi nyt useampana päivänä. Sinulla on aivan ihastuttava blogi! Kuvat ovat todella kauniita ja tunnelma blogissasi jotenkin erityisen lämminhenkinen <3 Siis KIITOS ihanasta blogistasi! Tykkään tosi paljon ja jään mukaan hengaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Pizzicato! Mukava, että löysit tänne! Kaunista kevään jatkoa :)

      Poista
  2. Ihana vanha sininen lipsto ja tuo minttu pöytä!! Niin kaunis aamutunnelma!

    http://kotiani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Sininen lipasto on isännän verstaasta. Kähvelsin sen sieltä maalipurkkien takaa ja laitoin kuntoon :D Se tulee myös "uuteen" keittiöömme kesän rempassa.

      Poista
  3. Mikäköhän siinä on, että astia- ja ruokatarvikelaatikot ovat paljon mielenkiintoisempia pikkututkijoista mitä lelulaatikko :D Tuttua juttua meilläkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Musta tuntuu, ettei meidän lapset tarvitsisi leluja lainkaan. Lelut on jotenkin liian valmiiksi pureskeltuja, eivätkö usein jätä mielikuvitukselle riittävästi tilaa.

      Poista
  4. Ihana tuo sininen sivupöytä! <3 Ihanan blogin olen löytänyt täältä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sanna :) Vanhat kalusteet ja siniset sävyt ovat mun heikkous ;) Kiva, että olet löytänyt tänne!

      Poista
  5. Ihana keittiö, kyllä tuonne kelpaa aamuauringon säteensä heittää :) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Anna, juuri noiden pienten, suloisten asioiden huomaaminen ja arvostaminen tekeekin arjesta niin ihanaa!:)
    Kuten aamuauringon valo keittiössä, perheen kanssa yhteinen, kiireetön aika, myös siellä arjessa♥
    Suloinen kuva ja ihanat värit mööbeleissä!:)

    Ps. Olipa kiva, kun ehdit piipahtaa!♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näitä pieniä asioita on arki täynnä <3

      Oli kiva käydä teillä piipahtamassa Marikki <3

      Poista
  7. Ihana tunnelmallinen valoisa kuva, vauvakuume vain pahenee :) Blogissani arvonta, käypä kurkkaamassa http://vihervaarantalo.blogspot.fi/2014/03/helppoa-kaunista-paketointia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä Anne, pitää tulla kurkkaamaan! Ja hei, jos tästä postauksesta sai lisäasteita vauvakuumeeseen, niin kuume oli jo entuudestaan varmaan aika korkea ;) Kivaa kuumeilua!

      Poista
  8. Ihanaa. Löysin tänne takaisin. Kadotin osoiteen blogiviidakkoon joskus. Sitten muistin, että omenatarhaanhan se jotenkin tietenkin liittyi...
    Nyt viivähdän omenatarhan kauneussa hetken. Kiitos siitä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että Johanna, olen iloinen kun löysit tänne taas! Viivy kaikessa rauhassa ja kannattaa tulla huomennakin takaisin, keitän sulle kahvit omenavaniljaskonssien kera ;)

      Poista
  9. Kuvistasi huokuu aivan ihastuttava tunnelma, aamuaurinkoinen keittiö on jotain sanoinkuvaamatonta. Tuota tunnelmaa haen myös meidän keittiöön kun se on saatu rempattua. Nyt se on pimeä, tumma ja aivan kamala. Löydettiin muuten yksi vaihtoehto kaappi posliinisen altaan aluskaapiksi, kunhan saamme vähän mittoja altaasta, tiedämme voimmeko sitä kaappia käyttää. Budjetti kun keittiö remontille on meillä aika pieni ja suurimmaksi osaksi se menee jo maaleihin ja ehkä tapettiin (jos vain riittää) niin ja siihen altaaseen. Jännittää oikein saammeko remontin tehtyä niin pienellä rahalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä Etel, tosi kiva kun käyt kertomassa teidän suunnitelmista. Luulen, että meillä on aika samankaltaisia remppa-ajatuksia :)

      Tätä tämänhetkistä keittiön tunnelmaa on tarkoitus rempassa jatkaa. Meillekin on tulossa posliininen allas, johon puuseppä tekee kaapin alle. Muuten koko keittiön kalustus tehdään näillä vanhoilla kalusteilla, eli kalusteiden suhteen budjetti on pieni. Meillä joudutaan rakentamaan myös suihkuhuone uudestaan, joten rahaa palaa siihen jonkun verran, puuhellan palautusta varten pitää kunnostaa vanha hormi ja koska kaikki vesipisteet vaihtaa paikkaa, niin meillä todennäköisesti uusitaan myös putkia samalla. Joten aika kallis paukku varmaan sitten loppupeleissä mutta ainakin suunnitelmat on hyvät ja lopputuloskin varmasti meidän näköinen :)

      Poista
    2. Niin ja kun kaiken tekee nyt kerralla kunnolla menee vuosikymmeniä ennen kuin niihin tarvitsee koskea uudestaan.

      Teillä onkin se suihkuhuoneen tekokin, huh, siihen menee kyllä rahaa. Meillä katsotaan onko kaappi tarpeeksi hyväkuntoinen että sen voisi altaan alle laittaa, sitten mitat siitä että meneekö allas siihen päälle ja miltä ne näyttävät yhdessä jne...meillä menee vähän hidastempoisesti kaikki rempat.
      Ihana kuulla että teilläkin tehdään samalla tyylillä, käytetään jo olemassa olevia kalusteita ja ostetaan mahdollisimman vähän uutta. Seuraan tätä todella mielenkiinnolla.

      Poista
    3. Meilläkin tehdään yleensä aika hissukseen remppaa, kun fiiliksen mukaan on niin kiva tehdä. Mutta tänä kesänä rykäistään kyllä ihan hullu urakka.

      Kivaa suunnittelua teille :)

      Poista
  10. Kyllä, ehdottoman samaa mieltä aamuauringosta, odotan kesää kun keittiömme laajenee ulkoterassille johon myös osuu aurinko lähes koko päivän. Tykkään kyllä myös herätä niihin nousevan auringon ensimmäisiin säteisiin jotka osuvat meidän sänkyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit Ninnun, sait mut miettimään jo yrttien hakemista pihalta ja grilliherkkuja terassilla! Ja aamukahvia verstaan terassilla justiinsa siinä ihanassa auringonpaisteessa ja voi huokaus. Kesä <3

      Poista
  11. Tuo kuva oli taas vaan jotenkin niin mahtava, kuin taulu, että pakko oli kommentoida♥
    Ja sininen lipasto olisi ollut aivan liian hieno verstaaseen.
    Aamun valo on parasta, varsinkin noista upeista isoista ikkunoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Nalle <3 Isäntä ei ollut kovin hyvillään, kun vein hänen maalihyllynsä verstaalta. Onneksi pöly on vähän jo laskeutunut, tuo taitaa olla jo toista vuotta keittiössä ;)

      Poista