6. elokuuta 2014

Nyt se on päätetty

Pyhitän tämän loppukesän ja tulevan syksyn pihalle! 

Kaikki aika, mikä vain liikenee perusarjelta ja pian alkavalta omenavyöryltä, on nyt nimetty pihalle! Yritän saada tytöt mukaan niin paljon, kuin vain leikin kautta on mahdollista ja sellainen "oma aika", jota tässä hetkessä irtoaa, kohdistetaan pihavisioiden toteuttamiseen. 

Ajattelin, jos ei nyt, niin koska sitten!? Voin sitten talvella maalata keittiön kattoa, lattiaa ja seinäpaneeleita, eikö vaan?

Surffailin eilen illalla aika vaarallisilla vesillä täällä blogistaniassa ja nyt pää on täynnä ideoita ja inspiraatiota. 

Nähtäväksi jää, mihin kaikkeen saan isännän ylipuhuttua vielä tämän kasvukauden aikana ja mihin kaikkeen se aika oikeasti riittää! 

Voi olla, että mun suunnitelmat ei ihan helpolla mene läpi. Täytynee vielä keksiä sellainen sopiva lähestymistapa asiaan ennen, kuin alan viritellä keskustelua ideoista ;) 

Kuvissa pikkusiskon aamun touhuja noin 5 minuutin ajalta :) (Tässä kuvassa muuten näkyy tuota aluetta pihakuusen juurella, josta eiliset kuvat ovat.)

Onneksi mulla on joka nurkassa jotain rapsutettavaa tai kykittävää,  sillä tämän tapauksen kanssa singahdetaan hyvin vikkelään paikasta toiseen :)

14 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä mielettömät puitteet siellä!
  Minä vaan haaveilen vastaavasta pihasta ja talosta, mutta mies on taas modernimman elämäntyylin perään :) Voiskohan ne yhdistää jollain tavalla :D

  Odotan ihan mielettömästi, että pääsee taas kuopsuttamaan maata ja istuttamaan sipuleita. Nyt on jotenkin sellainen suvantovaihe menossa, että vaan kastellaan ja odotetaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vanha talo ja sen piha ovat haaveilemisen arvoisia <3 Ei munkaan mies ole ehkä ikinä ajatellut elävänsä tällaisessa ympäristössä ja tällaista elämää, mitä meillä nyt on. Mutta niin vaan ikänsä itähelsingissä kerrostalossa asunut (mies siis) voi eksyä moniin tilanteisiin, kun seura on oikea ;) Suosittelen ihanan vanhan talon myyntinäytössä käymistä, sen vuoksi me tätä taloa asustetaan, vaikkei omakotitaloa pitänytkään ostaa :D Rakastuttiin tähän kuitenkin molemmat ensinäkemältä niin täysin, että se oli menoa sen jälkeen!

   Hyvä, että muistutit sipuleista! Pitää alkaa niitäkin hiljalleen suunnittelemaan! Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Kuulostaa vaaralliselta, pelkäänpä, että omena-aika vie sinusta mehut, mutta hyvä että ajatukset ovat muuten selkiytyneet. Täällä myös uuden suunnittelu on jo mietinnässä ennenkuin entiset on saatu valmiiksi. On niin paljon kaikkea mukavaa ja mielenkiintoista tekemistä. Tsemppiä kuitenkin pihaprojektiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti äiti :) Vaarallistahan tämä tosiaan on, mulla kun tuppaa nämä hommat aina vähän ryöstäytymään käsistä. Toivotaan, että omena-aika puristaa mehut vain ompuista ;) Onneksi nuo omppujutut alkaa olla aika hyvin hallussa, niin luulisin että jokailtaiselta säilömiseltä säästytään. Toisaalta sadon poimiminen ja puiden alustojen siistinä pito vievät nekin hurjasti aikaa!

   Poista
 3. Voi, pihapuuhat ja suunnitelmat on niin ihania, kun vaan tosiaan se toinenkin puolisko olisi aina yhtä innoissaan, meillä mies on nykyään hyvin huolestuneen näköinen jos aloitan lauseen: sain hei hyvän idean. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ninnu, mäkin tiedän tuon huolestuneen ilmeen :D Olen kyllä oppinut esittämään nämä asiat niin, että ihmeen paljon menee läpikin ja ilme ei ole läheskään joka kerta yhtä paha ;)

   Poista
 4. Pähh, jotenkin taas onnistuin missaamaan lähetykseni, koitanpa uudestaan! Mukavia suunnitelmia sinulla ja olet aivan oikeassa, eli pihatyöt nyt ja katon kimppuun joutaa sitten myöhemminkin! Elämämme täällä MUMMIS-HOUSE pihapiirissä on hyvinkin samanlaista. Jatkamme edellisten sukupolvien töitä, poistamme, siirrämme ja suunnittelemme uutta ihasteltavaa. Työtä se on, mutta aah, niin mukavaa työtä! Mukavia pihapäiviä sinulle kera pikkuväen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis! Olet oikeassa, työtä mutta ihanaa sellaista. Tekeminen ei ikinä lopu ja hyvä niin! Mitä me sitten oikein tehtäisiin, jos joka paikka olisi "valmis"? Mukavia pihapäiviä sinnekin <3

   Poista
 5. Voi näitä sun kuvia, niin kauniit - erityisesti tuo toka. <3

  VastaaPoista
 6. Suloisia lapsikuvia<3 ( Olen ihkauusi lukijasi, joten.. palaillaan..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Maireanna ja tervetuloa lukijaksi! Palaillaan :)

   Poista
 7. Olen uusi lukijasi minäkin - ihania kuvia ja on teillä kaunis talo -

  VastaaPoista