21. elokuuta 2014

Täyteläinen kirsikkajäätelö

Vaikea se on myöntää mutta kyllä nyt on syksy, ihan kunnon syksy. Vaikka pidänkin syksystä todella, kuvittelin loppukesän kestävän pidempään. Villasukat ovat ahkerassa käytössä ja tuplaikkunat on saatava paikoilleen mahdollisimman pian...ja sitä ennen ikkunat voisi vielä pestäkin kaikesta remppapölystä puhtaiksi. Iltaisin kääriydytään peittoihin ja syksyinen omenacrumble maistuu harvase ilta. Ihan selvä syksy siis, varsinkin kun ollaan kaikki pienessä flunssassa.

Kesää voisi taas lähipäivinä fiilistellä tämän täyteläisen mutta maidottoman kirsikkajäätelön kanssa <3 Resepti löytyy jälleen Novelle.fi-sivustolta, tässä suora linkki reseptiini.

Pysykäähän kuulolla, sain aamulla taas uuden kulman kuvattua keittiöstä. Saisinkohan kuvat vielä tänään blogiinkin!? Hätäisimmät voivat käydä kurkkaamassa kuvaa keittiöstä instagramin puolella :) Tänään
 vastailen myös edellisiin kommentteihinne! 

Hyvää torstaita, pysykäähän terveinä!

8 kommenttia:

 1. Voi että, toivottavasti pian tervehdytte siellä! Kyllä jo syksyiseltä ja haikealta tuntuu. Kesää olisi voinut jatkaa. Vaan tulee niitä lämpimiä päiviä onneksi usein syyskuussakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä Saila, kesää olisi voinut vielä jatkaa! Syksy on haikeaa aikaa ja samalla jotenkin mahdollisuuksia täynnä...ja eikö voisi ajatella, että syksyn tulo tarkoittaa sitä, että kevätkin taas joskus koittaa ;)

   Muutamia lämpimiä päiviä kuitenkin vielä toivon!

   Poista
 2. Miten mustakin tuntuu, että tänä vuonna loppukesä meni ohi niin kuin sitä ei edes olisi ollut. Pikaista paranemista! Toivottavasti flunssat ei muutu pientä pahemmaksi.

  ps. Edellisen postauksen saareke on ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika, kiva kuulla, että tykkäät saarekkeesta :) Mä jotenkin missasin ne päivät, kun päivällä on vielä lämmin ja illalla syksy tuoksuu pihalla.

   Poista
 3. Minä tykkään syksystä, oikein odottelen kaikkia ihania värejä joita pääsisi ikuistamaan kameralla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös Marika kovasti syksystä! Ehkä paras vuodenaika...tai kaikki ne ovat omalla tavallaan ihania mutta syksy on aina ollut lähellä sydäntä <3

   Poista
 4. Voi että mä en kestä, teidän keittiö on aivan älyttömän upea!! Laitahan jo kunnolla niitä kuvia, jooko?

  Nimim. kateudesta vihreä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia nimimerkille Kateudesta vihreä :D Tosi kiva kuulla, että tykkäät!

   Poista