14. elokuuta 2014

Syksyn tuntu

Isosiskolla alkoi kerho eilen aamulla ja samalla kun uudenlainen rytmi asteli päiviimme, myös syksyinen fiilis iski lujaa. Ihan yht äkkiä tarvitseekin villasukkia vilpoisella lautalattialla ja kumppareita vesilammikoissa. Ensimmäistä kertaa pitkiä lahkeita ja ohutta kaulahuivia. Iltaisin alkaa olla jo niin hämärää, että alkaa kaipaamaan sähköjä keittiöön (niitä vedetään onneksi parhaillaan), ja öisin on niin vilpoista, että harkitsen peiton alla nukkumista pelkän lakanan sijaan.

Syksyä on ilmassa ja pidän siitä todella. Syksy on <3

Kuullaan pian taas! Siihen asti kannattaa tulla moikkaamaan instagramiin, mistä nämäkin kuvat ovat :)

12 kommenttia:

 1. Mukavaa syksyä! Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, mukavaa syksyä sullekin ja tietysti Ransulle ja Mustille! :)

   Poista
 2. Syksy tuli kyllä ihan yllättäen kun koulutkin alkoi. Toisaalta sitä onkin jo vähän kaivannut syksyä, vaikka syksyihminen en olekaan. Ihanaa syksyä teille ja mukavia kerhopäiviä isosiskolle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin syksyn kyllä tulevan mutta jotenkin se silti yllätti! Ei kyllä haittaa, tykkään siitä niin <3 Kiitos Marjaana, ihanaa syksyä sinnekin <3

   Poista
 3. Samoilla aatoksilla liikenteessä, villasukat kesätauon jälkeen otin kaapista eilen ja viime yönä pusilakanalle löytyi lämpimämpi vaihtoehto. Instagramin puolella on kiva käydä kuviasi ihailemassa. Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että käyt Instagramissakin :) Tarkoitus on kyllä täällä blogissakin taas aktivoitua, kunhan jäisi rempalta ja pikkusäädöiltä sopivaa aikaa. Lasten ollessa hereillä ei ole toivoakaan koittaa kirjoittaa, joten bloggausajasta taistelee tällä hetkellä myös remppa, omenat, piha, Novellejutut jne. Mutta eiköhän tuo tuosta helpotu, kun remontti piakkoin toivottavasti valmistuu :)

   Hyvää syksyn jatkoa sullekin Aila!

   Poista