4. elokuuta 2014

Smoothieta koneeseen

Huomenta aurinkoiseen maanantaihin! Täällä tuntuu olevan vähän käynnistymisvaikeuksia, ei kulje oikein ajatus eikä kroppakaan. Kahvia ja smoothieta koneeseen, niin eiköhän tämäkin päivä tästä vielä mukavasti käynnisty :) Ja mars pihalle ennen, kuin on taas hurjan kuuma!

Instagramin seuraajat ovatkin päässeet seuraamaan mun saskatoonsmoothien reseptikehittelyä ja lopulliseen versioon tuli saskatoonin lisäksi muun muassa hapankirsikkaa, vadelmia sekä cashewpähkinöitä. Tarkemman reseptin pääset lukemaan Novelle.fistä, tässä suora linkki mun juttuun.

Saskatoonia on vielä vähän puussa ja suurin osa on jo säilöttynä marjana pakkaseen smoothieaineksiksi. Oletteko te muut kokeilleet saskatoonia, se on aika super?

Seuraavaksi olisi aika saada karviaiset käyttöön ja arvatkaa mitä, myös omenat näyttävät hiljalleen kypsymisen merkkejä! Kohta se alkaa taas, joka syksyinen omenasirkus.

Mukillinen kahvia ja nämä kuvat, piristyin jo hiukan :) Sitten vielä smoothie koneeseen ja valmiita ollaan, tästä tulee hyvä päivä. Hyvän mielen maanantaita teillekin!

5 kommenttia:

 1. Saskatooni on mulle ihan vieras marja, mielenkiintoiselta kuulostaa kyllä ! Itsekin viikonloppuna ekat omput maistelin, hillo- ja piirakka hommelit siis alkamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saskatoon on marjatuomipihlaja. Meillä sattuu yksi pensasmainen puu olemaan ja ollaan vuosi vuodelta osattu enemmän hyödyntää sitä. Ensimmäisenä kesänä ei edes huomattu, että siinä oli marjoja ennen kuin räkätit olivat laumana apajilla! Mutta sen jälkeen ollaan parhaamme mukaan yritetty hyödyntää, kun sellainen tuossa pihassa on ja on niin terveellinenkin vielä.

   Meillä valkeakuulas kypsyy nyt ihan silmissä, kohta alkaa tosiaan omenahommelit ihan urakalla ;)

   Poista
 2. Saskatooni näyttää olevan varsinainen terveyspommi. Maistuvatko ne hyviltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maku on hyvin mieto ja se sopiikin hyvin sen vuoksi jonkun muun marjan seuralaiseksi. Maku on hurjasti miedompi, kuin esim. mustikan tai vadelman. Me syödään enimmäkseen muun marjan kanssa juuri noiden vitamiinien ja muiden hyviksien vuoksi. Eli ei ehkä ole ns. herkuttelumarja yksinään :)

   Poista