29. lokakuuta 2014

Olohuoneen puuttuvat palaset

Tässä lähiaikoina on tullut jo kahteen otteeseen kuvattua olohuoneen edelleen toimivaa järjestystä (ekat kuvat täällä ja toiset täällä). Kolmas setti saakin sinetöidä olkkarinesittelyrundin :D
 Olohuoneen sydän, kakluuni <3
Olohuoneen antisydän, telkkari :/

Juuri viimeksi sanoin, ettei meillä tarvita mitään ja heti mulla on uutta kuvattavaa. Mulla on ollut jo keväästä asti projektina uudistaa divaania varastosta löytyneellä kankaalla.

Istuintyynyn päällystäminen on vielä kesken...se odottaa ompelukoneen esiin ottamista. Pyysin pappaa sorvaamaan uudet jalat divaanille ja ero on varsin merkittävä verrattuna aikaisempiiin mustiin, muovisiin jalkoihin.

Ja uusi mattokin olkkariin on ilmestynyt. Mun maailman paras kirppishaukkaäiti bongasi meille ihanan hyväkuntoisen villamaton kirppisreissultaan :)

Kakluunin takaa kuljetaan välihuoneeseen ja ikkunasta oikealle on se pahuksen telkkari. Kun sopiva kaappi joskus kävelee mua vastaan, niin en aio epäröidä hetkeäkään. Voisin mielelläni piilottaa koko systeemin ja unohtaa sen olemassaolon!

Pikkusisko on vielä unilla. Taidan tässä siirtyä olohuoneen puolelle isosiskon kaveriksi lastiksia katsomaan...tai sitten me vaan suljetaan koko toosa :)
 

17 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis tuo teidän kakluuni! Ja tuo tilantuntu ja siis ihan oikeasti sen tilan olemassa olo! Meidän olohuone on varmaan 1/3 teidän olohuoneesta ja täälläkin vaihtuu järjestys vähintään puolen vuoden välein. Tuohan on ihan unelma mööpelivalssille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakluuni on tosiaan aivan mieletön. Onneksi sitä ei olla purettu, kuten muille talon tulisijoille on tehty! Tilaa kyllä riittää, niinkin paljon, että kaikki mahdolliset kokeilemani järjestykset eivät vaan toimi ja iso tila jää hyödyntämättä. Mutta nyt taisi tärpätä, tämä toimii :)

      Poista
  2. Miten ihanan värinen kakluuni! :) Lapsuudenkodistani löytyy kaksi kakluunia, ne ovat kyllä niin kauniita ja tunnelmallisia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä Jannika, ovat todella tunnelmallisia. Ja myös hyvin tarpeellisia tällaisessa vanhassa talossa. Ajatella, jos meillä olisi kaikki vanhat tulisijat tallessa ja vaikka makkariinkin saisi tulet viritettyä!

      Poista
  3. Kaunis kakluuni ja aivan kuin tilauksesta samaa sävyä löytyy tuosta divaanin kankaasta...upeaa väriharmoniaa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PikkuBertta! Onpa tosiaan samaa sävyä, en ole sillä lailla kiinnittänytkään huomiota ;) Joku kangas vaan piti saada divaanille, kun inspiraatio iski ja tuo löytyi varastosta :D

      Poista
  4. Hui kuinka kaunis kaakeliuuni! Tv kuuluu minunkin inhokkeihini, joten se on piilotettu piirongin sisään. Uuninne väri on mieleenpainuva. Syysiloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tv on kyllä kamala kapistus! Olen miehelle ehdottanut, että heivataan koko laite, muttei hän vielä taipunut. Luulen, ettei tämä ole niitä juttuja, joissa mennään mun mielen mukaan...hyvä, että niitäkin on ;)

      Kiitos Tuija, syysiloja sinnekin!

      Poista
  5. Kauniit värit ja sävypaletti teidän kotona! Kauniista ja rauhallista, ihania kontrasteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miten monta ja ilahduttavaa sanaa voikaan kahteen lauseeseen saada mahtumaan! Kiitos kovasti <3

      Poista
  6. Ai vitsi, ihana matto! Mä oon kovasti koettanut bongata vastaavanlaista kirppishintaan, mutta vielä ei oo lykästänyt. Muutenkin tykkään kuvista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, siis eihän matosta paljoa näy, mutta voin kuvitella kuinka ihana se on. ;)

      Poista
    2. No, osaat varmasti kuville loput, mitä ei näy ;) Se on ihana! Nuo villamatot ovat aika hintavia mutta äiti onnistuu aina löytämään jotakin todella hyvää varsin sopivaan hintaan!

      Poista
  7. Voi miten kaunis kakluuni! Väri on aivan mahtava!
    Telkkari taitaa aika harvassa huushollissa sopia sisutukseen saumattomasti. Meillä inhokkilistallani on myös miehen tv-tuoli... Tiedätkö sellaisen möhkäleen jossa on kyllä hyvä torkahdella mutta möhkäle mikä möhkäle. Olisipa sellainen Harry Potterin näkymättömyysviitta jolla sen saisi peitettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuskasi Tuija tuon miehen tv-tuolin! En tiedä kehtaisinko kertoa, että meillä on miehen vanha (hirveä) nojatuoli verstaan vintillä, kun en suostu ottamaan sitä sisälle :D Mies on tainnut itsekin jo onneksi unohtaa tuolinsa olemassaolon...onhan se yli neljä vuotta ollut tuolla vintillä...

      Poista
  8. Nam mikä kakluuni! Ja aaah miten kauniita kuvia taasen :-)
    p.s. Minä liityin insta-joukkoon, ja nyt ihmeissäni etsin blogspotin sivuiltani jotain kohtaa, mistä voisin lisätä sen instahomman tuohon sivuun. Sulla se näyttää olevan, osaatko neuvoa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Insta koukuttaa!!!! Saat lisättyä sen Bloggerin Ulkoasu-kohdasta. Sieltä löytyy "lisää gadget"-kohta, johon voit liittää instakuvakkeen. Löysin muistaakseni instakuvaakkeen, jostain ilmaisten ikonien paikasta. Toivottavasti tästä on apua :)

      Poista