5. kesäkuuta 2015

Note to self

En ole käynyt kirppiksellä varmaan puoleen vuoteen. Syynä se, etten tarvitse mitään. Eilen kuitenkin kävin, sillä meille tuli äkillinen tarve saada pikkusiskolle mustat juhlakengät. Kenkiä ei löytynyt kirppikseltä (Tori.fistä onneksi löytyi) mutta muita houkutuksia oli senkin edestä.

Arvatkaa kamppailinko tämän nahkaisen vanhan rahin kohdalla pitkään? "Tarvitaanko tätä todella? Mihin tämä sopii? Onko tämä monien vuosien hankita? jne". Ei, en miettinyt, kuin ehkä 10 sekuntia. Kyllä sitä vaan ihminen osaa olla joskus turhamainen ja ostaa jotain vain sen vuoksi, että se on NIIN IHANA. Ja tulin vielä ruoskimaan itseäni tänne blogiinkin tästä 12 euron hankinnasta :D Että oikein julkisesti myönnän tämän haksahdukseni!

Nyt sitten mietin, pitäisikö jatkossa pysyä vain poissa paikoista, joissa houkutuksia on? Vai onko kyse vaan treenin puutteesta?

Note to self: Kirjoita ostoslista (jopa kirppikselle) lapulle, sillä kirjoitetusta on suurempi kynnys poiketa!

Kaunista perjantaita teille :)

28 kommenttia:

  1. Ensimmäinen kuva on ihana, täydellisen harmoninen tila. Huh. Tuijotin sitä valehtelematta pari minuuttia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Senja! Odotitko kuvaa katsellessa, että olisit vahingossa hypännyt kuvaan sisään ;)

      Poista
  2. Tarkoitus oli siis sillekin kirppisreissulle. Löysit rahin, joka on erittäin monikäyttöinen huonekalu :)
    Itselläni samanmallinen tapaus on ulkona huvikatosessa jakkarana, istuksin siinä ja ruukutan kasveja :) Kirjoitettu ostoslista on varmasti kätevä, mutta kun jotain itselle sopivaa ja pakkosaadaa tulee vastaan, niin sitä varten on hyvä pitää mukana myös kynä jolla sen voi lisätä listalle xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit!!! Kynä laukkuun seuraavalla kerralla ;D Tuo on oikeastaan aika pätevä rahi, kun meillä ei ole ollenkaan sohvapöytää, niin tuo sopii siihenkin hyvin :)

      Poista
  3. Jotenkin voin aistia noiden kukkien ja syreenin tuoksun sekä vanhan talon viileyden näistä kuvista. Tuo sohva houkuttelee kovin. Sinne voisin käpertyä. :) Ihana on löytö myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan viileää on ja syreenit tuoksuu <3 Sohva onkin meidän pikkusiskon päikkäripaikka, ihanan turvallinen, kun muut hääräävät ympärillä <3

      Poista
  4. Ihania kuvia, todella kaunista . Hyvin hyvin rauhallinen vaikutelma kuvissa. Osaat kyllä kuvata. Kaunis on myös kotinne.
    Minun on pitänyt kysyä että mistä olette ostaneet leivinuuniin leipälapioksiko sitä kutsutaan kun paistatte uunissa pitsaa. Meillä pitäisi ottaa leiviuuni käyttöön tulevana talvena ja harjoitella sen käyttöä. Voiko siihen käyttöön antaa mitään paistohjeita, lämmityksen ja paistamisen suhteen.
    Ihanaa viikonloppua - Hellen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hellen, pitkästä aikaa! Kiitos, ihana kuulla, että pidät kuvista.

      Meillä on kirppikseltä ostettu puinen lyhytvartinen leipälapio pitsalapiona. Pitsan saa sillä näppärästi sisään mutta ulos se autetaan leveällä metallilastalla. Tarkoitus on ollut kyllä hankkia ihan metallinen pitsalapio mutta ei ole vielä tullut hankittua. Mulla on ollutkin tarkoitus tehdä postaus tuosta pitsan paistamisesta mutta ei ehkä tässä kesällä vielä...ellei sitten tule tosi kylmä kesä! Mutta viimeistään syksymmällä, kun aletaan lämmittämään hellaa taas, niin lupaan tehdä postauksen siitä!

      Poista
  5. Niin ihania värejä näissä kuvissa, kyllä kukat vaan piristää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kukat piristää tosi paljon ja nyt kesällä onkin kivaa, kun kukkia voi hakea koko ajan pihalta lisää :)

      Poista
  6. Ääh, ei kai pienet "turhuudet" ole silloin tällöin harvoin sallittuja, varsinkin jos ne oikeasti pääsevät käyttöön eikä jää nurkkiin tai kaappiin pöyrimään?! :D

    VastaaPoista
  7. Rahi näyttää löytäneen paikkansa teidän kodissa ihan passelisti,että voit antaa itsellesi synninpäästön sen 12 euron tuhlaamisesta.Jälleen kerran ihanat kuvat.Edellisen postauksen tummanpuhuvat voisin ottaa seinälleni,miellyttivät niin silmää..ja mieltä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipsa-muori, niin mukava kuulla, että pidät kuvista <3

      Poista
  8. Mutta eihän tuollaista oikein ohittaakaan voi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Sen vuoksi mä sen jouduin kotiin kantamaankin :D

      Poista
  9. Upea uuni, Se pisti heti silmään, vaikka olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, en muista sitä huomanneeni. Aivan ihana. ja värikin on niin suloinen. Minäkin välttelen kirppareita ja ostan vain jos asialle on oikeasti jotakin käyttöa, mutta joskus jonkun jutun ohi ei vain ostamatta pääse, vaikka ei niin tarvitsisikaan. Rahilla on varmasti mukava lepuuttaa jalkojaan ja sopiihan se hyvin tarjoilupöydäksikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakluunista on jonkun verran ollut blogissa kuvia mutta ei tosiaan paljoa. En ole saanut sitä oikein aikaisemmin kunnolla kuvattua, kun objektiivit ovat sen verran ahtaita mutta nyt mulla on vähän laajempi linssi ja sen kanssa kakluunikin pääsee kunnolla oikeuksiinsa :)

      Kyllä tälle rahille varmasti käyttöä löytyy mutta enhän mä sitä todellisuudessa olisi tarvinnut. Mutta tällä kertaa visuaalinen viehätys voitti järjen :D

      Poista
  10. Niin kaunista kaikki ! hyvän löydön teit :)

    VastaaPoista
  11. Ihanahan tuo on... ei sinun kannata itseäsi ruoskia sen takia:) Jos olisit ostanut sen kaupan hyllyltä 200 eurolla, niin sitten olisi ehkä kannattanut miettiä hieman pidempään, kuin 10 sekuntia:))) Mukavaa viikonloppua sinne omppupuiden keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, hyvä pointti Frida! Toisaalta kaupasta en olisi ikimaailmassa tällaista ostanut, kun olen aika paha nipottaja tämän kuluttamisen kanssa :D Mutta hyvä ostos tuo oli!

      Ihanaa viikonloppua sullekin ja maanantaina nähdään :)

      Poista
  12. Niin ihanan kesäisiä kuvia, herkulliset värit!

    VastaaPoista
  13. Ihastuttava näkymä! Viihtyisin teillä kovin hyvin. Vaikka sitten siivoten niitä kuvasta rajattuja tiloja. ;) Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oikeastaan välillä miettinyt missä päin te mahdatte asua! Jos joskus poikkeat, niin keitän kahvit ja leivon vaikka omenasta jotain ;)

      Poista