29. toukokuuta 2011

Kirottu kamera

Viikonloppu on kulunut meillä taas pihalla touhutessa. Eilen käytiin Billnäsin puutarhamessuilla ja kirottu kamera jäi kotiin!!!!! Siellä olisi ollut vaikka miten paljon kuvattavaa ja voi että harmitti. Mukaan sieltä tarttui chilin taimi vihervitriinin täydennykseksi ja kolme erilaista pionia pionipenkin täydennykseksi. 


Pihalla olen laittanut ison kuusen alla olevaa aluetta uuteen uskoon. Työn alla on ollut reunakivetyksen uusiminen, joka aikaisemmin oli hiukan ankean näköinen.  No nyt se on mielestäni pihan tyyliin sopiva ja vähän viimeistellympi. Istutin kyseiseen penkkiin esikasvatuksessa olleita taimia, muun muassa punatähkää, kuunliljaa ja jalohortensioita. Muutamia taimia kävin myös hankkimassa valmiina muun muassa patjarikkoa (olen todella ihastunut rikkoihin), komeamaksaruohon ja alppiruusun. Penkki on aika iso ja sen kosteampi ja aurinkoisempi pää oli nyt työn alla istutusten suhteen, vain alppiruusu tuli varjoisemmalle puolelle. Penkki on melko ongelmallinen kuusen alustan suhteen, sillä kuusi on niin iso, ettei sadevesi pääse sen oksiston läpi. Otan siis mielelläni vinkkejä vastaan, jos jollakulla on tiedossa varjoisassa ja kuivassa paikassa menestyvä perenna.


Nyt se kirottu kamera (tai voi vika olla tietokoneessa tai käyttäjässäkin) ei toimi, joten en saa kuvia koneelle! Laitan niitä sitten jälkikäteen, kunhan meidän perheen tekninen tuki vapautuu iltapuurolta:) 


Tässä nyt ennen ja jälkeen kuva, kamera toimii taas:)
Tämä kuva on otettu kuukausi sitten, mutta siitä nyt näkee aika hyvin, ettei "kukkapenkissä" ollut aikaisemmin juuri mitään. Nyt tuo hassu nurmikkosuikale on poistettu ja tehty kunnon reunukset penkille.
Tämä kuva on siitä "ruohosuikale" kohdasta. Kivet ovat pihalta löydettyjä ja niitä riittää. Maanpeitekasvit penkille reunalla pääsivät nyt kuvaan... muuta kasvustoa vielä mallaillaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti