14. toukokuuta 2011

Viime vuosituhannelta

Sateisen päivän kunniaksi meillä oli tänään siivouspäivä! Edellisestä siivouksesta olikin aikaa, koska aurinkoisella ja lämpimällä kelillä ulkoilu houkuttaa enemmän, kumma juttu. No nyt on taas puhdasta:)


Pikku-neidin päikkäreiden aikana käväisin läheisellä kirppiksellä ja antiikkiliikkeessä. Kirppikseltä löysin meille iltalukemista, nimittäin viikkosanomat vuosilta 54, 62 ja 67. Valitsin ne tietysti kannen perusteella mutta kyllä niiden sisältökin oli aika herkullinen. Antiikkiliikkeessä oli ihana vanha pieni keittiönpöytä, joka oli maalattu syvän punaiseksi. Se oli jotenkin valtavan söpö ja siihen kuului kaksi kaunista tuoliakin eikä hintakaan ollut kummoinen, yhteensä 50euroa ja myyjän mukaan vielä neuvoteltavissa. Antiikkiliike sijaitsee meidän kadunkulmassa, joten olisin saanut ne helposti kotiin vaikka selässä kantaen. Joku ihme minuun kuitenkin meni pöytää ihaillessa, koska huomasin miettiväni, ettei niille olisi paikkaa! Ei se ole aikaisemmin minua estellyt, koska kaikelle aina löytyy paikka. Nyt kuitenkin jouduin jonkun ihmeellisen olotilan valtaamaksi ja lähdin kotiin tyhjin käsin! No, ei hätä ole tämän näköinen. Jos keksin niille jonkun paikan, niin käyn ne sitten hakemassa:)


Iltasella käytiin vielä kävelyllä sateesta huolimatta, koska kaikki kaipasimme raitista ilmaa. Loppu ilta menee varmasti takan lämmössä viikkosanomia lukiessa sateen ropistessa peltikattoon. IHANAA.


Hyvä kansi takaa hyvän myynnin.

Terveys ennen kaikkea.

Mielikuvien hyödyntämistä.

Söpöilyllä pääsee pitkälle.

Naisille kohdennetut mainokset eivät ole muuttuneet puolessa vuosisadassa mihinkään.

Paljon pienellä rahalla.

Miehetkin lukevat lehtiä!

Muista hyvä hygienia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti