1. toukokuuta 2011

Mystery solved

Kukkapenkeistä nousevat kasvien alut ovat aiheuttaneet hiukan ihmetystä ja kummastusta muutamien viikkojen ajan. Suurin mysteeri on nyt ratkaistu! Sen on pakko olla, koska en keksi mitään muutakaan.

Tämän on siis pakko olla LUPIINI! Kasvikirjassa lukee, että lehdet ovat sormiliuskaisia ja pitkäruotisia. Lehdykät ovat keihäsmäisiä, alta nukkaisia. Eikö tää nyt täytä kriteerit ihan hyvin?!
Tässä on yksi mun murheenkryyni. Kolmion mallinen kukkapenkki on ollut kuulemma edellistä edellisen talossa asuneen rouvan edustuspenkki, joka on nyt noin kymmenen vuoden aikana melko pahasti päässyt kasvamaan umpeen. Keskellä siinä kasvaa jotakin pensasta ja lupiinipuskia on tulossa monta. On siinä myös vuohenputkea ja sammalta ja juolavehnää... JES, mun lemppareita:) Tämän ajattelin vetää kyllä matalaksi ja laittaa nurmikkoa tilalle, koska penkki on niin umpeen kasvanut ja mielestäni vähän hassun mallinen.
Kasvaa penkistä jotain mitä meinaan säilyttääkin. Rumpujen päristystä... tämä on PIONI!!!! Mikäli se kukkii, niin meinaan  pitää sen paikallaan. Jos se ei kuki, niin siirrän varmaan johonkin toiseen paikkaan.
Tämäkin on pioni "Sarah Bernhardt", joka on esikasvatuksessa esikasvatustehtaalla.
Tänäpäiselle ei ollut mitään kummenpia suunnitelmia mutta, kun tultiin aamupäivän ulkoilulta sisälle, niin mummu oli laittanut viestiä ja mamma oli soittanut. Nyt mummu istuu kahvipöydässä ja mamma ja pappa ovat autossa matkalle meille. Kivaa, mitähän neiti sanoo, kun heräilee uniltaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti