9. syyskuuta 2011

Opiskelupäivä (ja paljon muutakin)

Tänään on ollut opiskelulle pyhitetty päivä mutta kotona opiskelussa on se hyvä puoli, että vähän jotain muutakin saa samalla tehtyä. Omat aivoni toimivat vain 45 minuuttia kerrallaan ja sen jälkeen on pakko pitää tauko ja tyhjentää pää vaikka kotiaskareilla:)

Aamulla, kun olin vienyt Pikku-neidin hoitoon, oli pakko olla hetki pihalla, koska ilma oli niin mahtava. Ja kaunis ilma jatkuikin koko päivän. Kuistin edustalla, ison kuusen vierellä on itsestään lähtenyt kasvamaan auringonkukka-pariskunta:)

Kuusen alla olevassa kukkapenkissä paahteisella paikalla kukkii maksaruoho somasti.

Aamukaste ja kevyt sumu ovat kyllä parasta syysaamuissa:)

Tein kyllä koulujuttujakin, ihan kaikki jutut mitä pitikin...niissä ei vain ole mitään kuvattavaa! Opiskelun lomassa tein suuren satsin jauhelihakeittoa, jonka maustoin tuoreella timjamilla. Se on yksi ehdoton lempparimauste! Toinen lemppari on rosmariini.

Posti toi tullessaan tällaisen kirjan! Kiitos siskolle ihanasta ylläristä:)
Nyt iltasella käytiin perheen voimin viemässä noin 30 kiloa omenoita paikalliseen omenamehustamoon. Ei kolmihenkinen perhe näköjään jaksakaan syödä 25 puun satoa (eikä myöskään säilöä). Isäntä meinaa tehdä mehusta siideriä. Käytiin myös syysmarkkinoilla ja ostettiin niin paljon lakua, että tänään on takuuvarmasti huono olo ja huomenna myös ja ylihuomenna ja...


Hauskaa viikonloppua:)

2 kommenttia:

  1. Voi, toispa posti mullekin joskus tollasia ylläreitä :) Perinteinen posti pitäis muutenkin nostaa takaisin arvoonsa. Käsin kirjoitetut kirjeet, ah! Mulla on tuollainen samanmoinen emalikannu punaisena. Lakua vois ihminen syödä just niin paljon, että tulis jo ihan paha olo. Onneks laku ei oo karkeista pahimmasta päästä, sitä voi syödä aika paljon ennenku paha olo iskee ;)

    VastaaPoista
  2. Sisko tosiaan osaa yllättää:) Yleisesti ottaen en juuri yllätyksistä tykkää, mutta tämän kaltaisille ylläreille en pistä hanttiin:) Ja lakua tuli syötyä riittävästä himpun verran yli pahanolon kynnyksen:/

    VastaaPoista