27. joulukuuta 2011

Joulun pyhät

Jouluaatto vietettiin rauhallisella tempolla.

Joulupäivä vieläkin rennommin.

Tapaninpäivä vietettiin kynttilänvalossa, koska sähköt olivat poikki suuren osan päivää.

Myrskyn suhteen selvittiin toistaiseksi (täällä edelleen puuskittain todella voimakasta tuulta) pienillä vaurioilla. Myrsky katkoi yhden kriikuna- ja luumupuun. Järjettömästä kolinasta huolimatta peltikatto on vielä paikoillaan.

Loppuviikko ollaan vielä koko perheen voimin vapaalla :)

7 kommenttia:

 1. Peltikatto pitää kovaa ääntä, pelottavaakin. Onneksi se on edelleen paikoillaan! Joulunne kuulostaa mukavan rentouttavalta ja rauhalliselta huolesta huolimatta. Rauhallista välipäivien aikaa!

  VastaaPoista
 2. Saila: Peltikatto tosiaan kolisi niin, että jouduin siirtymään olohuoneen sohvalle nukkumaan, koska pelkäsin niin paljon. Sohvalla maatessa pelkäsin ikkunan tulevan sisään tuulen voimasta. Kävin myös keskellä yötä kierroksen pihalla, koska olin varma, että ainakin osa katosta olisi tiessään. Siis todella pelottavaa!

  Muuten Joulu menikin rauhallisissa tunnelmissa:) Rauhallista ja mukavaa välipäivien aikaa sinullekin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos isäntäväelle rauhallisesta tunnelmasta, herkullisesta ruoasta ja juomasta, erinomaisesta seurasta sekä katosta pään päällä! ;)

  Täällä koitetaan taas sopeutua arkeen ja irrottautua herkkukierteestä. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kuvia! Hyvä ettei myrsky tehnyt pahempaa tuhoa :)

  VastaaPoista
 5. Mari: Kiitos itsellenne, kaikki kuitenkin tehtiin yhdessä, tunnelmaa myöten:) Meilläkin sopeudutaan siihen, ettei ole vieraita;) Herkkukierre jatkuu vielä pitkään...suklaata piisaa...

  Anonyymi: Kiitos:) Huh mikä helpotus, että myrsky on ohi!

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallisia kuvia! Sähköt ja vedet oli täälläkin poikki yli 15 tuntia. Vahingoilta onneksi vältyttiin omalla kohdalla. Mukavia välipäiviä sinne!

  VastaaPoista
 7. Tiina: Hyvä, että teilläkin vältyttiin vahingoilta! Mukavia välipäiviä teillekin:)

  VastaaPoista