19. joulukuuta 2011

Nro 19.

Tähän emäntään on viikonlopun aikana iskenyt laiskamato! Huonompi juttu, kun se iski juuri joulun alla :) Onneksi ei sentään tuhmaikä tai ei-tauti ;) (Meillä siis seurataan silmä tarkkana tonttu Toljanteria joulukalenterissa joka päivä:))

Tekis mieli vaan laiskotella ja nautiskella. Onneksi sille ei ole estettä...ainakin kuvittelen kaiken olevan melkein valmiina joulua varten. Kuusikin haettiin neidin kanssa tänään ja kannettiin suoraan sisään. Isäntä saa töistä tullessaan kyllä auttaa sen suoristamisessa...ei meiltä tytöiltä oikein luonnistanut :)
Hyvää jouluviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Anna sen laiskamadon nyt vaan luvan kanssa tulla, tiedän ettei se sinussa kauan viihdy.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kuvia, kun kuusi häilyy tuolla taustalla! Makua löytyy =)

  VastaaPoista
 3. Tuula: Hyvä pointti, ei taida olla tarvetta taistella laiskamatoa vastaan :)

  Anonyymi: Kiitos kauniista sanoista. Kuusesta laitan varmaan selkeämpiä kuvia, kunhan saadaan se ensin oikaistua ja sitten vielä koristeltua :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olen blogisi lähes PÄIVITTÄINEN lukija. Olen tehnyt kirjanmerkkeihini ns. TOP 10 blogit, ja sinun blogisi on nimenomaan niiden joukossa :)

  Pidän tyylistäsi päivittää blogia usein, tyylisi on aikalailla samaa kuin mitä itse pidän. Tykkään myös, että tekstejä ja kuvia on sopivassa määrin :) ja erityisesti minua ilahduttaa kuviesi laatu. Olisinkin kiinnostunut postauksesta, jossa esittelisit hieman kameraasi ja kuvaustapoja/tyylejäsi, sekä muokkailetko kuvia ja miten. Pienimuotoinen kurssi tämmöisille kuvauksesta haaveilevalle amatöörikuvaajalle :)

  Olen tosi huono yleensä kommentoimaan blogeja, ja jättämään terveisiä – syynä taitaa olla se liian vähäinen aika. Mutta nyt haluisin toivottaa sinulle ja perheellesi ihanaa Joulun aikaa, ja odotan taas innolla uusia blogipäivityksiäsi!!

  Minttu

  VastaaPoista
 5. Minttu: Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Ja kiitos ihanasta kommentista <3

  Olen itsekin vasta harjoitellut kuvaamista(kunnon kamera ollut vasta vajaan vuoden), mutta mikä ettei, totta kai voin kirjoittaa kuvaamisesta. Laitan asian mietintään... :)

  Ihanaa Joulun aikaa myös sinulle Minttu :)

  VastaaPoista