5. joulukuuta 2011

Nro 5. Kynttilät

Vaikka ovatkin iltapäivälehtien mukaan vaarallisia terveydelle, niin meillä poltetaan kynttilöitä tänäkin jouluna. Varovainen toki niiden kanssa pitää olla, paloturvallisuus ennen kaikkea, ettei vanha puutalo roihahda!

Esittelen samalla uusimmat löytöni, vanhat matka-arkut olkkarin pienen ikkunan alla. 
Ne löytyivät jälleen läheisen antiikkikaupan roju-puolelta ihan naurettavaan hintaan. Halusivat toisin sanoen päästä niistä eroon "koska vievät paljon tilaa eikä ne kellekään kelpaa!" Näin liikkeen rouva sanoi. 


Tasakantisen arkun päälle laitoin vanhan ompelukoneen ja kynttilöitä. Ei tätä ehkä jouluasetelmaksi voi sanoa, mutta tämän jouluisempaa meille tuskin tulee :)
Hyvää alkanutta viikkoa ja olkaahan varovaisia niiden kynttilöiden kanssa :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi ihmisillä on erilainen maku,toisen roju on toisen löytö.Sopivat hyvin teidän kotinne tunnelmallisiin ja jouluisiin puitteisiin. Kuten hienosti sanotaan, Less is More.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula :) Huomaan vähän puolustelevani tätä meidän "hillittyä" koristelua, ehkä siksi, että se on enemmän talvinen, kuin jouluinen. Kiva kuitenkin kuulla, että joku muukin on sitä mieltä, että Less is more :) Joulusypressiraukka on muuten päässyt pahasti kuivahtamaan mun poissaolon aikana, ei taida ensiapu enää auttaa :/

  VastaaPoista
 3. Oijoi, mikä löytöjen löytö! Aika huono mainospuhe rouvalla "eivät ne kenellekään kelpaa". Meillä olis autotallissa mun isoisoisän Amerikan arkku. Haluaisin sen sieltä, mutta ei taida mahtua meikäläiselle. Josko pikkusisko muuttaessaan sitten korjaa sen talteen.

  VastaaPoista
 4. Tiina: Eikö olekin huippulöytö :) Meidän arkuissa säilytetään lehtiä, kirjoja, CD- ja DVD-levyjä. Kyseisessä antiikkiliikkeessä olisi ollut paljon muutakin kotiin vietävää, jos vain tilat antaisivat periksi mm. vanha sivustavedettävä puusohva, pieni piironki, musta korjauksen tarpeessa oleva keinutuoli ja vanha valkoinen pinnasänky! Erityisesti tuo puusohva jäi vähän kaivelemaan :)

  Nyt kuule järkkäilet huushollia niin, että saat sen arkun mahtumaan sisälle ;)

  VastaaPoista