2. joulukuuta 2011

Nro 2. Rakas joulupukki

Mandariinit, satsumat, klementiinit...

...ne tuovat joulun tullessaan!
Tuoksu ja maku palauttavat muistot lapsuuden jouluihin, jolloin...

...pyysin joulupukilta lahjaksi mandariineja! Monena vuonna pukki kuunteli ja toi tullessaan minulle ihan oman säkillisen noita herkkuja :) Ties vaikka tänäkin jouluna...

3 kommenttia:

 1. Nämä äänikirjeet tai tekstikirjeet on kyllä paras tapa saada juuri sitä, mitä todella haluaa. Kyllä ovat ajat vähän muuttuneet, sinun lapsuudessasi mandariinit olivat sellainen vähän harvinaisempi herkku.Mukava seurata, mitä kalenterista huomenna mahtaa tulla.

  VastaaPoista
 2. Oot niin oikeessa, tuoksu on tosi jouluinen. Aika hauskaa pyytää pukilta lahjaksi mandariineja :D Kivaa viikonloppua, mä taidan suunnata jouluostoksille.

  VastaaPoista
 3. Tuula: Tajusin juuri olevani jo siinä iässä, että voin käyttää lausahdusta "Kyllä minun lapsuudessani vain..." ja jatkaa lausetta ihan miten tahansa ;) Muistankin, ettei mandariineja aina saanut eikä varsinkaan niin paljon, kuin olisi maistunut. Taisivat olla aika kalliita 80-luvulla. Tätä muistoa niistä ei olisi myöskään tällaisenaan jäänyt, jos tilanne ei olisi ollut tämä. Niitä oli aivan mahtavaa saada lahjaksi :)

  Tiina: Ja ihan tosissani niitä toivoinkin pukilta :) Olen kolmelapsisesta perheestä, jossa kaikki on aina jaettu (mikä on ihan hyvä juttu) mutta mandariinit olivat mun herkkua, enkä halunnut jakaa niitä muiden kanssa ;)

  VastaaPoista