7. tammikuuta 2012

Ei auta mikään...

...nyt se iski minuunkin, nimittäin kesän kaipuu. Vielä viikko sitten taisin jotain blogia kommentoida, että tulisi nyt luntakin ensin, mutta näin siinä sitten kävi. Monet blogisiskot ovat käyneet vuodenvaihteessa viime vuotta läpi ja pakkohan minunkin oli sitten katsella vähän noita kesäkuvia. Tässä muutamia...Toukokuusta elokuuhun. Tuntuu, että tuosta ajasta on jo ikuisuus! Oliko kesällä tosiaan noin vihreää?

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia! On oikein mukava katsella :)

  VastaaPoista
 2. Niin, ja voiko kesällä (tai yleensä joskus) olla noin rehevää? Heinikkokin kasvaa hartoiden korkeudelle, huh, nyt sitä on niin vaikea uskoa todeksi!
  Teillä on niiiiiin ihana puutarha ♥ Ihania kuvia! Voi kun saisi tuoksun, hyönteisten pörräyksen ja leppeän tuulenvireen mukaan kokonaisvaltaiseksi aistinautinnoksi :-)

  VastaaPoista
 3. Maisa: Kiitos :) Kuvia on siltäkin ajalta, kun kävitte kylässä! Toivottavasti tulet(te) viimeistään kesällä taas!

  Saila: Heinikko on tosiaan aika pitkä, kahdestakin syystä: 1.kaunokaiset ovat niin herttaisia, ettei niitä malta leikata ruohon mukana, 2. välillä ruohonleikkuria taisi laiskottaa;) Kiitos kauniista sanoista. Saa nähdä miten rehevyys taas kehittyy ensi kesänä. Nyt syksyn aikana kävin muun muassa tuon pionipenkin (joka on järkyttävän suuri) kokonaan läpi, sillä lupiini oli vallannut sen lähes kokonaan. Puutarhan suhteen tavoitteena olisikin saada runsas ja rehevä kasvusto toivotuista kasveista. Kun vain osaisi tehdä hyviä kasvivalintoja oikeille paikoille!

  VastaaPoista
 4. Vau! Muutamia harvinaisen hyviä kuvatuksia tuolla! Tulisipa kesä pian =)

  VastaaPoista
 5. Ihana kesä <3 Ihana tuo syvä aniliininpunainen pioni ja kerrottu valkokukkainen pelargonia, taisin niitä joskus aiemminkin jo täällä ihastella.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos! Tulisipa kesä tosiaan pian :)

  Tiina: Kesä <3 Sattaa olla, että pionia ja pelargonia olet ihastellutkin...kaikki kuvat ovat tainneet blogissa aikaisemminkin esiintyä :)

  VastaaPoista