25. tammikuuta 2012

Vanha talteen


Makkarin muutokset toivat esiin vanhat tapettikerrokset. Vasemmassa yläreunassa oleva vihreä tapetti on ollut ensimmäinen pinkopahvin päällä.

Vaalea tapetti viimeisin. Sen päälle oli vedetty valkoinen maali.
Tallensin tapeteista pienet palat kehyksiin ihan vaan ihailtavaksi ja mielikuvistusta värittämään :) Kuvassa oleva lipasto on muuten (näin vaatehuoneen purkamisen jälkeen) meidän ainut vaatesäilytyskaluste...ei ehkä saada kahden aikuisen vaatteita kolmeen laatikkoon. Tähän asiaan pitäisi ehkäpä saada joku ratkaisu?!

Lipasto on kulkenut mukanani vajaa kymmenen vuotta, jolloin isäni kunnosti sen, kun muutin pois vanhempien nurkista :)
Puolessa välissä viikkoa mennään. Nyt töiden aika ja illalla entisöinti- ja verhoilukurssille! Kivaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Näin jonkun toisenkin blogissa tuon saman idean kehystää vanhat tapetit, se on oikein hieno juttu! Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin näin jossain blogissa samaa ideaa ja muistan, että olivat tosi kauniisti laitettu. Toistaiseksi ratkaisin niiden säilyttämisen näin...jos vaikka myöhemmin keksisin niille jotakin käyttöä :)

   Poista
 2. Meiltä taisi olohuoneen seinistä löytyä purkuvaiheessa vain kahta eri tapettia. Otin kyllä talteen palasia, mutta ne on mennyt hukkaan remppa- tai muuttovaiheessa, harmi. Sen muistan että päällimäinen kerros oli harmaata, siitä sain idean maalata nykyiset seinät helmenharmaiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi yllättynyt, että näissä seinissä oli niin montaa tapettia...ainakin viittä erilaista. Makuuhuone on uudisosaa ja varmuudella tiedetään, että se on rakennettu ennen 60-lukua, joten noin 10 vuoden välein varmaan tapettia on vaihdettu :) Harmi, että teidän tapettipalaset hukkuivat :/ Niin kyllä helposti sattuu rempan tai muuton käänteissä. Ajattelin, että tuon kehyksen hukkaaminen olisi vähän vaikeampaa ;)

   Poista