13. tammikuuta 2012

Uusi aluevaltaus

Eikö vuoden alussa kuulu aloittaa joku uusi harrastus?

Yleensä se on kai joku sellainen, joka sitten kevään edetessä jää...

Nyt luulen tehneeni niin hyvän valinnan, että innostus säilyy...

Kyseessä on entisöinti- ja verhoilukurssi! Joka keskiviikolle on varattu ihan oma aika pelkästään tälle aiheelle, JES (ja mikään ei estä tekemästä muulloinkin)! Verhoiltavaksi pääsee kaksi vanhaa ja huonokuntoista nojatuolia, jotka bongasin kirpparilta niin naurettavaan hintaan, etten edes kehtaa kertoa! Seurataan tilanteen etenemistä :)

7 kommenttia:

 1. Oijoi, kuulostaa hyvältä harrastukselta! Innolla odottelen kuvia tuotoksista :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuoli! Tai siis tuolit. Tuo vanhanajan samettinen salonkikuosikin on niin symppis, vaikka ymmärrän kyllä että haluat kulahtaneesta uuden.
  Kyllä, uusi harrastus on aina hyvä aloittaa! Olisikin ihanaa mennä jonnekin verhoilukurssille, mutta minulle ei käy mikään säännöllisesti tapahtuva, tämän saariasumisen vuoksi. Mutta riittääpä tuota tekemistä muutenkin, eikä haaveissani ole tosiaankaan aloittaa mitään uutta! Tein tänään vintillä lattiaa, se oli laitettu vain osaan vinttiä, nyt on taas päästy pari neliömetriä eteenpäin :-)

  VastaaPoista
 3. Tiina: Eikö kuullostakin :) Kivaa viikonloppua sulle kans!

  Saila: Tykkään myös tosi kovin tuosta samettisesta kuosista. Aika kuluneet ovat ja toisesta tuolista on verhoilu vähän revennytkin :/ Saattaa olla, että laitan tilalle ainakin jotakin samanhenkistä :) Olisihan meilläkin täällä monennäköistä tekemistä mutta nyt kurssi pidetään 300 metrin päässä olevassa koulussa...joten tätä tilaisuutta ei voi olla käyttämättä :) Kivan kuuloiset projektit sulla menossa:)Eikö muuten olekin ihanaa, kun työn jäljen näkee välittömästi!?

  VastaaPoista
 4. Upea uusi harrastus! Itse aloitin tylsän uimisen, jonka innostus todennäköisesti juurikin lopahtaa muutaman kerran jälkeen :) Pidetään nyt kuitenkin peukkuja - tänään kävin aamusella polskimassa ensimmäistä kertaa ja kivaa oli! Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Aniliini: Eihän uiminen ole tylsää! Mun on vaan turha aloittaa liikuntaharrastusta, kun tiedän etten sitä kuitenkaan jatka (ihan vaan kokemuksesta tiedän)! Pidän sulle ehdottomasti peukkuja, että jaksat polskutella :)Ihanaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapa kivalta! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Katariina: Minustakin kuullostaa kivalta:) Mukavaa viikonloppua teillekin ja tervetuloa lukijaksi:)

  VastaaPoista