30. tammikuuta 2012

Maanantai

Taas kiireinen viikko alkanut...
Jo maanantain jälkeen sellainen olo, että olisi jo perjantai :/
Onko teillä muilla koskaan maanantaisin sama fiilis?

6 kommenttia:

 1. Kyllä on tunne ihan tuttu, olis edes keskiviikko, niin olis vähän toiveikkaampi olo. Hieno on ottamasi talvinen maisemakuva, ihan postikortti ainesta. Mukavaa viikon jatkoa, kyllä se siitä taas hurahtaa tämäkin viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se varmasti hurahtaa ettei huomakaan :) Ai niin, sulla onkin jännä viikko! Tsemppiä!

   Poista
 2. Varmaan olisi, jos olisin ma-pe töissä, mutta kotona töitä tekevänä yrittäjänä mulla ei ole mitään eroa viikonlopun ja arkipäivien välillä, teen työtä tasaisesti muutaman tunnin joka päivä (vaikka ei ehkä kannattaisi, siis vapaapäiviä kyllä suositellaan). Tarpeen mukaan päivät voivat olla pitkiäkin, mutta ne on kausittain riippuen projekteista, pari viikkoa kauheaa rutistusta silloin tällöin. Jotenkin tällainen sopii mulle paljon paremmin kuin tasainen ympäri vuoden samalla tavalla menevä työtapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa vapautensa puolesta huippujärjestelyltä sinun työkuviot. Itsekin olen yrittäjä mutta työskentelen suurimmaksi osaksi asiakkaan tiloissa ja ihan murto-osan työstä pystyn tekemään kotona. Toisaalta teen töitä noin kolme päivää viikossa ja kaksi päivää pyhitän opiskeluun. Viikonloppu on kuitenkin aina viikonloppu, silloin en työskentele enkä opiskele :) Normaalisti tämä viikkorytmi on ihan mukava ja leppoinen mutta nyt on useampi viikko, kun onkin neljänä päivänä töitä ja opiskella pitäisi normaali määrä.

   Ihan just kyllä pitäisi rytmin taas vähän hellittää :) Ja kun kevättä kohti mennään ja valoa tulee lisää, niin veikkaan, että jaksaa taas ihan mitä vaan :)

   Poista
 3. Voi kyllä!Maanantai on aina niin maanantai mut tiistaina onkin useimmiten jo kiva päivä!:)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että kohtalotovereita saattaisi löytyä :) Hups, huomenna on jo keskiviikko! Jes, ihan just on perjantai :)

   Poista