23. tammikuuta 2013

Ekin Dominot

Meillä on neljättä viikkoa kirppispöytä läheisellä kirppiksellä ja ansiokkaasti olen onnistunut vain viemään omaa tavaraa pois ympärilleni katsomatta. Tällaiselta kirppishaukalta se vaatii aikamoista ponnistelua mutta kun tiedän aina löytäväni jotain ja me ei ihan tosissaan tarvita nyt oikeastaan mitään.
Viikonloppuna kuitenkin tehtiin poikkeus ja koko perheen voimin koluttiin kirppis läpi. Onneksi ei löytynyt paljoa sellaista mitä olisi PAKKO saada mutta 50-luvulta olevan Dominopelin kohdalla en voinut vain sulkea silmiäni ja kävellä ohi.

Keksin tosi monta hyvää perustelua, miksi tämä on sellainen ostos, jonka voi tehdä. Nyt muistan niistä enää muutaman...sisustusarvo, perheen yhteiset pelihetket (on muuten pelattu, pinottu, laitettu riviin) ja neljää vuotta lähestyvän neidin laskutreenit :)

On se vaan niin nätti! Ja laatikon pohjassa
lukee paksulla mustalla tussilla EKI.
Ihana <3

16 kommenttia:

  1. Ihan superhieno ja tosi hyvä löytö! :) Oon metsästänyt vuosia kaunista puista Dominoa isälleni lahjaksi ja vielä "the one" ei ole tullut vastaan. Tuo olisi ihan huippulahja hänelle (jos malttaisin antaa...) ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä löytö kyllä yllätti mut ihan täysin :) Ymmärrän hyvin miksi olet jotakin tällaista metsästänyt! Toivottavasti "the one" vielä löytyy <3

      Poista
  2. Hieno Domino hienossa rasiassa. Tuollaiset vanhat puurasiat on sitten kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä löytö osui ja upposi, olen ihan hullantunut tähän :)

      Poista
  3. Onpa ihana Domino! Tuolla keksiikin vaikka mitä pelejä, muitakin kuin sen perusdominon. :) Täytyisikin kaivella oma esiin, on kylläkin uusi, mutta erilainen sikäli, että olen ostanut sen Tanskan reissulta vankilamuseosta ja sen ovat vangit valmistaneet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tänään ovat isäntä ja neiti ehtineet rakentaa paloista jo dominopyramidinkin :) Sun Domino kuulostaa myös jännältä!

      Poista
  4. Mut hei, onhan se todellakin aivan hurmaava :D

    VastaaPoista
  5. Tuommoset puiset pelit ei ole yhtään huono valinta - kannatti sortua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että täältä löytyisi teitä, jotka ymmärrätte tän repsahduksen ;)

      Poista
  6. Ihan oikeat perustelut. Kyllä ihan selvästi tarvitsitte tän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tarvittiin! Ja kaikilla on ollut kivaa tän kanssa pelatessa :)

      Poista
  7. Mitenköhän Eki on Dominoistaan raaskinut luopua. Tosi kivat ovat. :)

    Sain eilen Flow kosmetiikalta tilaamani blondishampoon ja nokkoshuuhteen. Oli kyllä todella nopea toimitus. Toissapäivänä olin juuri pessyt hiukset syväpuhdistavalla, niin pääsin eilen heti kokeilemaan tuotteita. Shampoopesun jälkeen hiukset näivät hieman tahmeiksi. Ongelma poistui kun laitoin hiuksiin laimennettua nokkoshuuhdetta. Siinä on muuten aivan ihana tuoksu! Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen. Hiukset tuntui pesun ja kuivauksen jälkeen runsailta ja kuohkeilta. :) Värikin kirkastui mielestäni jo heti. Jään innolla odottamaan pystyisinkö shampoon avulla kasvattamaan värjäysvälejä tai kenties jättämään värjäykset kokonaan pois. Vaikka hiukseni on käsitellyt, niin ne rasvoittuu nopeeta ja joudun pesemään ne vähintään joka toinen päivä. Toivottavasti shampoo ja huuhde toisi tähänkin ongelmaan ratkaisun.

    Ensivaikutelma oli siis todella lupaava ja epäilen vahvasti koukuttuvani näihin tuotteisiin. :D Käyttö oli myös mielestäni helppoa. Kiitos siis vinkistä! Flow kosmetiikalla on paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita, niin olisi kiva kokeilla niitäkin.

    Kuinka paljon käytät nokkoshuuhdetta omiin pitkiisi hiuksiisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä piti kysyä sitä, että mitä on tuo käyttämäsi kookosöljy? Onko sekin Flow:n tuotteita? En sellaista ainakaan äkkiseltään löytänyt.

      Poista
    2. Voi miten kiva kuulla, että tuotteet tuntuivat heti omilta! Mä olen käyttänyt hiushuuhdetta vain 5ml ja se on riittänyt ihan hyvin. Myöskään tuolla shampoopalalla ei ole tarvinnut kahdesti vaahdottaa ensimmäisen kerran jälkeen. Kookosöljystä mulla on ihan prisman öljyhyllystä ostettu neitsytkookosöljy ja käytän sitä noin kerran kuussa latvoihin ja annan hetken vaikuttaa. Se tosin pitää muistaa pestä hyvin pois ellei halua öljyisen näköisiä latvoja seuraavaan pesuun asti :) Kookosöljy sopii muuhunkin kauneudenhoitoon hyvin, pesen sillä meikit pois ja käytän vartalon kosteusvoiteena. Ja voi sitä ruuanlaitossakin käyttää :)

      Mua kiinnostaa myös uusien tuotteiden kokeilu, ajattelin juurikin tuota blondishampoota tilata seuraavaksi :)

      Poista