22. helmikuuta 2015

Älkää enää ikinä uskoko mua

Älkää enää ikinä uskoko mua, kun kerron, että olohuoneen täydellinen järjestys on nyt tässä! Tai niin mä meinaan taas sanoa ja viimeksi lokakuussa olen sanonut niin viimeksi :D Onneksi joka kerta kuitenkin tuntuu, että olkkari etenee parempaan ja parempaan suuntaan. Olohuoneen "ongelmana" on se, että se on todella iso ja meillä taitaa olla vähän liian pieniä kalusteita siellä.

Tällä kertaa huone koki muutoksen, kun järjestelin sinne itselleni työpöydän. Pöytä on sohvan takana ja siinä on kiva käsitellä kuvia samalla, kun lapset puuhaavat omiaan sohvan edessä.
Mitä meinaatte, voisiko tämä toimia?

Don´t you ever believe me when I tell you that I have discovered a perfect order in our living room. I´m saying it again and the last time was in october :D

This time I arranged a working table behind the sofa. It´s nice to work here while girls are playing in the living room.

What do you think, could this work?

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Saana! Tässä on nyt muutama päivä tullut työskenneltyä ja hyvin tuntuu toimivan :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää, ja ihanan työpöydän olit itsellesi rakentanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Frida :) Tässä on kyllä ilo käsitellä kuvia ;)

   Poista
 3. Hienolta näyttää. Vanhat ovet ovat niin kauniita. Työskentelytila olehuoneessa on tarpeen, siinä on hyvä puuhailla omia hommia samalla kun muu perhe nauttii omista hommistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piupau! Tämä ovisysteemi on yllättävän toimiva! Läppäri mahtuu juuri sopivasti tuohon oven syvennykseen ja muutakin laskutilaa on vaikka kuinka :) Ja samalla voi katsoa vaikka Pikku kakkosta :)

   Poista
 4. Upea työpöytä ja tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Superhieno ja oikein toimivan oloinen järjestys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika! Mustakin tuntuu toimivalta näin parin päivän kokeilun jälkeen. Ja iso pöytä rytmittää kivasti isoa olohuonetta :)

   Poista
 6. Hyvältä vaikuttaa! Samantapainen systeemi on minullakin ajoittain. Siinä on kiva puuhata, kun perhe samassa huoneessa omissa touhuissaan. Vanha ovi on upea! Kokonaisuus valloittava! Auringon pilkahduksia sinne! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tämä on osoittautunut ihan superpaikaksi työpisteelle! Iltaisinkin monen asian tekeminen samaan aikaan on helpommin toteutettavissa, kun näkee koneen ja telkkarin ruudun samassa linjassa :D Kiitos, auringon pilkahduksia sinnekin <3

   Poista
 7. Hah! No, vaihtelu virkistää :)
  Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että vaihtelu virkistää :) Kiitos Micu, valoisaa viikka sullekin <3

   Poista
 8. Amazing home. And so clean with two young children!
  It takes a long time to find the right arrangement for all the family.
  I love using the space behind the couch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Laurence! I´m surprised how well this arrangement works. I´m just loving it :) And I must tell you that outside these pictures, it´s not so clean all the time ;)

   Poista