20. helmikuuta 2015

Lapsuuden maisemissa

Käytiin tyttöjen kanssa parin päivän visiitillä mamman ja pappan luona. Ilma oli varsin harmaa ja sateinen mutta siitä huolimatta lähdin päikkäriaikaan kaikessa rauhassa ajamaan tietä, joka lapsuudessa vei omien isovanhempien luokse ja meidän mökille.

En tiedä mikä näissä pelloissa on (tai pelloissa yleensä) mutta ne saavat mut huokaamaan ihastuksesta aina vaan uudestaan ja uudestaan. Ja jos totta puhutaan, en voi kuvitella mitään ihanampaa, kuin peltomaiseman oman kodin ikkunassa...

We made a trip to my parents and stayed there for two days. Weather was grey and rainy but I took my camera with me and drove to those roads which led to my grandparents house and to our summerhouse in my childhood. These fields makes me feel something special every time.

7 kommenttia:

 1. Nostalginen tunnelma kuvissasi! Terveisin peltojen keskellä kasvanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Pellot ja maaseutu <3 Meidän ikkunasta ei valitettavasti pelto näy. Onneksi läheltä kuitenkin :)

   Poista
 2. Thank you for sharing these beautiful landscapes of your childhood.
  This countryside is very touching...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Laurence! These fields are so near to my heart <3

   Poista
 3. Ah, itse olen myös "pellossa kasvanut" ja nytkin oman kodin ikkunasta näkyy suuuuuuri peltoaukea ja siellä tönöttää ihan hurjan kaunis vanha pyramidikattoinen riihi. Hämmentävää näissä kuvissa oli tuo lumen vähyys! Sitä itse kun on täällä hankien keskellä tuskaillut koko talven niin tuntuu hullulle että vähän etelämmässä sänkipelto kajastaa lumen seasta :) Meidän takapihalla on koira-aita n.120cm korkea ja sitä ei näy joka kohdasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä rannikolla on tosiaan lumitilanne aika surkea :/ Nyt on monta päivää satanut vettä ja meillä on melkein koko nurmikko näkyvissä...ja helmikuuta vielä mennään. Aika outoa. Nopeasti ne sitten sulavat, kun sen aika on :) Kivaa kevättä sulle Suvi!

   Poista
 4. En tiedä missä kotipaikkasi on, mutta maisemat voisi olla esimerkiksi Varsinais-suomen pelloilta akselilla Salo-Paimio, niin samannäköistä on :)

  VastaaPoista