27. helmikuuta 2015

Katse pihalle

Pari päivää poissa blogista, kun on ollut vaan niin paljon muuta hommaa. Olen istunut viime postauksessa olleen työpöydän ääressä paljon (toimii muuten törkeän hyvin tuo pöytäsysteemi) ja saanut työ- ja opiskelujuttuja eteen päin. Monta juttua on vielä listalla tulevalle kahdelle viikolle mutta monta on onneksi jo viety päätökseenkin. Ajatukset on myös aika paljon pihalla, sillä eihän meillä ole lunta enää nimeksikään. Piha on mutainen ja ankea mutta tämä kaikki kuvissa oleva kauneus on ihan pian jo edessä. Kukkapenkeistä nouseekin jo sipulien piipat. Hei helmikuussa!

Kuvat ovat toukokuun lopusta. Tältä näyttää kolmen kuukauden päästä <3
I have been quite busy for the last few days doing work and school stuff next to my new working table. Still have many things to do for the next two weeks but many things has already been done. I have also been thinking about our garden and things that I would like to do this spring.  At this moment everything is a bit muddy and ugly but in three months it will look like in these pictures <3 In the end of may.

16 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia ja ihana kevät. Nyt ei todellakaan tee mieli kuvata puutarhassa. Mieli alkaa jo kääntyä kevään odotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään etenemistä odotellaan täälläkin Leena! Mulla on moni kukkapenkki jo ihan vapaa lumesta ja olen jopa harkinnut penkkien siivoamista, kun syksyllä jäi tekemättä :D Ehkä viisaampaa kuitenkin jättää kasvien varret ja lehdet vielä suojaamaan, kun pakkanen vielä varmasti puraisee. Mutta ihanasti pystyy jo konkreettisesti suunnittelemaan ja mittailemaan, kun maa on paljas.

   Ihanaa kevään odotusta sinulle Leena!

   Poista
 2. Ihania kevätkuvia!
  Ei meinaa enää millään malttaa odottaa...mutta kohta tuo ihana aika on täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän malttamisen kanssa ongelmia Riina :) Onneksi ennen tuota on vielä monta ihanaa vaihetta edessä :)

   Poista
 3. No nyt pääsi kunnon kevät-fiilikseen. Ekaa kuvaa katsellessa jo mietinkin, että kuinka etelässä sinä oikein asut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh, joo. Aika tosi etelässä pitäisi ollakin kuvien perusteella :D Tuo meidän 5-vuotias sanoi jo pari päivää sitten kävelyllä, että tuoksuu ihan keväälle. Kevät-fiilis alkaa kyllä pian vallata ihan kunnolla :)

   Poista
 4. Ai ei oo lunta!!!...arvaa onko täällä idässä...metrinhanget...vitsailin toissapäivänä salossa asuvalle sukulaiselle et nyt voitais lähettää tää "joulumaisema"eteläsuomeen!...niin ihania nuo siun kuvat...mulla ois aikeissa ostaa kamera-kehtaisitko naisena antaa suosituksia...saako alle tonnilla hyvää...sellasta jolla miekin saisin kuvia lapsista...ja elämästä....jos sulla ois vinkkejä...ni laitan tähän ihan spostin...mut jos et malta ni senkin ymmärrän...mut hitsi ku ne kameraasiatkin on niin kinkkisi! m_solehmainen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit uskon, että siellä on lumitilanne "hiukan" eri. Meillä on mun mielestä ollut tosi vähäluminen talvi. Tai joitain kertoja on tullut lunta ihan kunnolla mutta pian on jo ollut plussakelit, niin suurempia kinoksia ei ole ehtinyt kertymään. Pulkkailu on jäänyt kyllä harmittavan vähiin :/

   Tuosta kamera-asiasta...mitähän vastaisin. Siis varmasti alle tonnilla saa hyvän kameran. Hyviä kuvia saa melkein kameralla, kuin kameralla, jos on silmää ja jos kameraa osaa käyttää. Mitä laadukkaampi kamera on kyseessä, niin tarkempaa sillä sitten saa. Muuten en itse näkisi kauhean suurta eroa kameroissa, jos puhutaan kuitenkin järjestelmäkamerasta ja ns. tavallisesta käyttäjästä. Osaanko nyt selittää tätä selvästi...ennen mulla oli Canonin 550 ja nykyään 6D, joka on varmaan kolme kertaa hintavampi. Molemmilla sai/saa tavallaan aika samanlaisia kuvia mutta 6D kuvaa vaan tarkemmin. Suuremmat erot tulevat esiin siinä vaiheessa, jos haluaa kuvata jotain erikoisempaa kuin ihan peruskäyttö.

   Hirveän huono olen antamaan suosituksia ja oikeastaan olen tosi huono myös teknisissä asioissa, joten en voi sanoa tuntevani kameroita muuten, kuin omani...ja siitäkin olisi hyvä tietää vielä paljon lisää :D Mutta hei laita mulle meiliä aamuomenatarhassa@gmail.com, jos haluat kertoa enemmän, mitä haluaisit kuvata. Silloin varmaan osaisin ainakin kertoa näistä kahdesta omasta kamerakokemuksesta, että soveltuisivatko ne tarkoituksiisi.

   Toivottavasti tästä oli jotain apua...

   Poista
 5. Voi ihanuus, mikä kevät tänne tulvahti nietosten keskelle. Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää... Näin toivon ja uskon! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon myös :) Mieti sitä hetkeä, kun avaat ulko-oven ja kevät hyppää paidan sisään ja tuntuu sellaisena pakahduttavana onnen tunteena, että on vähän vaikea hengittää :) Tiedät varmaan :)

   Poista
 6. Oi miten ihania keväisiä kuvia! Kohta noi kinokset katoaa <3 Uuden alkua ja jännitystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kyllä uskomattoman ihanaa aikaa! Rakastan kaikkia vuodenaikoja mutta keväällä uuden alku on kyllä jotain ainutlaatuista <3

   Poista