8. helmikuuta 2015

Valkoista

Melkein jo unohdin jatkaa värihaastetta. Sininen, vihreä ja puun sävyt on jo käyty läpi. Nyt vuorossa valkoinen. Onko se väri ollenkaan? Oli tai ei, sitä meillä on paljon, lattiat, seinät ja katot...
Almost forgot my color challenge. Blue, green and shades of wood have already been addressed. This time white, is it a color?

13 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja kodikasta...♡

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!! Oot kyllä taitava vangitsemaan tuon herkkyyden linssiisi!! ^_^

  VastaaPoista
 3. white linen or cotton is my favorite. Your pictures are so romantic...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love cotton and linen too! And wool and silk! <3

   Poista
 4. Kun tehtiin remppaa pari vuotta sitten, en halunnut valkoista (paitsi puulattiaan). Nyt kun jokainen huone on aika värikäs, olen alkanut kyllä kaipaamaan edes yhtä valkoista huonetta, jota voisi sitten pienillä väriripauksilla taikka puunsävyilllä elävöittää. Näyttää kyllä tosi kauniilta ja valoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Mä taas olen haaveillut muutamasta värikkäästä tapetista mutta ei olla saatu aikaiseksi ryhtyä hommiin...seinätkin on niin vinot ja kupruilla, että mitähän siitä edes tulisi... Mutta väriä olen kaivannut, että tila "tuntuisi" enemmän.

   Poista
 5. Oletko jo lukenut Atlanta Bartlettin kirjaa "Sisusta rennosti"? Mitä enemmän näen kuvia kodistanne, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että teidän koti voisi olla just siitä kirjasta :) Kyllä valkoinen on mielestäni väri ja kaunis sellaisenaan! Kaunis tausta kaikelle ja teillä on hienoja värikkäitä yksityiskotia kaverina. Täydellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luonnonvalo! En ole muistanut etsiä kirjaa käsiini, mutta varmasti pitäisi!!!! Taidan heti klikata kirjaston sivuille, jos löytyisi :)

   Poista
 6. Hi Marie! So nice that you found my blog :)

  VastaaPoista