13. elokuuta 2011

Lausahduksia


Eilen oli mun synttärit ja Pikku-neiti osasi jotenkin kummasti valita eilen sanansa niin täydellisesti! Tässä kaksi esimerkkiä:  Heti aamulla neiti istui hetken ennen aamutoimia mun kainalossa sohvalla ja sanoi "Äiti on mun ystävä!" Myöhemmin illalla autoin neitiä jossakin ihan arkisessa askareessa ja hän tokaisi "Kiitos äiti!" Kysyin häneltä "Mistä sinä kiität?" ja neitihän vastasi "Minä kiitän äitistä!":)
Tänään on ollut hurja vauhti päällä. Minä ja mieheni (suurimmaksi osaksi mieheni) ollaan korjattu talon yhtä ulkoseinää. Neiti on pyörinyt jaloissa ja touhunnut omiaan. Hän leikki kaiketi taikuria, koska heitteli ilmaan pieniä puutikkuja ja sanoi tekevänsä temppuja:)
Vauhti on ollut niin kova, että päikkäreille ja yöunille neiti nukahti välittömästi!

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja liikuttavia lausahduksia omalta pikku neidiltä.Voiko sen enempää toivoa,juuri niistä syntyvät ne suuret onnen hetket.

    VastaaPoista
  2. Enhän tiedä mitä neiti oikeasti sanoillaan tarkoitti, mutta haluan ymmärtää ne juuri niin, miltä ne kuullosti:)Sanat ovat aika pieniä mutta yhdistettynä toisiinsa tietyllä tavalla, ne saavat isoja merkityksiä!

    VastaaPoista