1. elokuuta 2011

Työt jatkuu

Nyt se on sitten myönnettävä, että ruhtinaallinen 6 viikon loma loppui eilen ja tänään työt jatkuivat taas. Otin toki hieman kevyen alun tähän viikkoon lukemalla sähköpostit kotisohvalta aamulla (ei mitään, mikä vaatisi nopeaa reagointia) ja iltapäivällä. Huomenna sitten pitäisi mennä ihan työpaikalle asti ja palata taas työarkeen. Loma oli todella rentouttava ja viimeinen lomaviikko niin intensiivinen, etten muistanut ahdistua häämöttävästä töihin paluusta. Ihan kiva mennä taas töihinkin:) Äidin palatessa töihin, Pikku-neiti saa tämän viikon lomailla kahdestaan isukin kanssa:) Kiva kiva:)

Tehtiin tänään ruuaksi munakasta, jossa oli chilejä omasta vihervitriinistä...

...ja tomaatteja kanssa:) Päätettiin syödessä miehen kanssa, että ensi kesänä laitetaan vihervitriiniin vain tomaattia ja chiliä. Yrtit pärjäävät paremmin vähän varjoisammassa ja viileämmässä paikasssa, kun tomaatit ja chilit nauttivat paisteesta. Nämä meidän chilit punastuvat kypsymisasteen mukaan ja vihreinä ovat vain hiukan paprikaa tulisempia.

Pihalla ihmetystä ovat aiheuttaneet nämä sisarukset. Ne kasvavat samasta varresta, mutta ovat ihan erilaisia...niin, kuin sisarukset monesti ovatkin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti