24. elokuuta 2011

Luottoa löytyy

Tiedättekö miten 2-vuotias ajattelee vanhempiensa pystyvän melkein mihin tahansa? Ainakin meidän Pikku-neiti hokee jatkuvasti lausetta "kyllä isi / äiti VARMASTI...".


Kesän aikana ollaan kuultu noin miljoona kertaa "kyllä isi VARMASTI korjaa ilmalämpöpumpun / seinän / ikkunan / leikkimökin oven (tai ihan minkä tahansa)". Äitiin luotetaan hoidollisissa jutuissa, kuten "kyllä äiti VARMASTI saa tikun pois isin kädestä" ja niin edelleen.

Väritysjutut ja piirtäminen on meillä nyt kaikista kivoin juttu...neiti värittää jopa potalla istuessa. Sehän ei paljoa vaadi, että potalla istuessa pieni kynä tipahtaa pottaan, eihän?! Ei se mitään "Kyllä isi varmasti pesee minun kynän!" Pokkani ei todellakaan pitänyt tässä kohtaa, vaan repesin nauramaan ihan hulluna ja sanoin "kyllä se nyt ehkä joudutaan heittämään pois". Neiti tähän sitten tiukkaan sävyyn, otsa kurtussa "siinä on varmasti vain vähän pissaa, kyllä isi sen varmasti pesee".
Luoton lisäksi tästä perheestä löytyy taas yksi opiskelija! Tämä rouva aloittaa puolipäiväisen opiskelun puolipäiväisen työn rinnalla! JEEE, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti