2. helmikuuta 2012

Muutos suunnitelmiin

Tänään piti olla opiskelupäivä. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että tunnukset, joilla pääsen opintoja verkkoympäristössä tekemään, onkin suljettu! No, selvittelevät kummallista ongelmaa jossain kampuksen helpparissa. Taidankin siis tehdä suursiivouksen, kun neitikin on hoidossa.

Ruokailuhuone, jossa ei muuten ole enää ruokailupöytää (ei siis taida olla enää ruokailuhuone), kerää kummasti mun vaatteita, kun henkarivaatteille ei ole omaa paikkaa:/ Kello on käsittääkseni isäni äidin isän tekemä. En ole saanut sitä toimimaan, mutta kaunis se on vaikkei tikitäkään :)

Nro 1 lempparipaita ja sata henkaria roikkuvat sulassa sovussa kellossa.

Ja kori, jossa säilytän käytössä olevia laukkuja on kerännyt kasan käytössä olleita vaatteita päälleen.

Ei siinä mitään. Nyt alkaa siivous ja samalla voin pitää huushollin läpimänä (lue keittiössä juuri nyt 15 astetta!) Kivaa pakkaspäivää :)

4 kommenttia:

 1. Mullakin on aika usein 15 astetta... mutta se lohduttaa kummasti, kun alkaa ajatella siltä kantilta, että se on ehkä 30 astetta enemmän kuin ulkona!!! Ehkä siivouspäivä onkin sitten ihan tarpeeseen juuri nyt kun on kylmää, olen huomannut että työtä tehdessä, mikä mulla tarkoittaa koneen ääressä istumista, alkaa vilu hiipiä luihin ja ytimiin vaikka puuhaillessa siinä lämpötilassa on ihan lämmin.
  Onpa hieno kello, ja pähee punnus lasia! Ja muttereita, näyttäisi olevan :-D Todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten lohduttaakin :) Eikä 15 astetta ole oikeasti vielä edes kylmä...tai riippuu mihin on tottunut ja miten pukeutunut. Meillä on tähän mennessä koko talven ajan pysytellyt alakerran lämpötila siinä 17-18 asteessa ja makkareissa yläkerrassa on 16 astetta. Näissä lämpötiloissa VOI HYVIN! "Kylmyydessä" on vain kaksi huonoa puolta. 1. Vieraat palelevat aina! 2. Itse hikoilee töissä t-paita päällä!

   Punnus on lasia ja kolme mutteria bonuksena :D

   Poista
 2. Ainakin tulee uni hyvin, jos makkarissa on vähän viileämpää :) Meillä kotona on aina ollu se ongelma, että joko on vieraiden mielestä liian viileetää tai jos on lämmitetty just hellaa niin sit ne meinaa läkähtyä. Koskaan ei oo sopiva, kun lämpötila heittelee useamman asteen päivän aikana.

  Pirtsakkaa pakkaspäivää, pysyhän lämpimänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uni kyllä maistuu vilpoisessa, jos vain neidin nukkuminen on suotuisaa vanhempien kannalta :)

   Meillä on onneksi palelevia vieraita varten paljon villasukkia ja peittoja :)

   Poista