29. kesäkuuta 2012

Haaste: mahdoton tehtävä!

Sain Living with Lilla blogin Veeralta haasteen sisustukseen liittyen, joka osoittautui mulle AIKA vaikeaksi! Haasteena on kertoa rakkain sisustusesine, josta ei luopuisi. Otin tämän haasteen niin tosissani, että ihan oikeasti (!!!!!) mietin onko mulla sellaista ja mikä se olisi. Pisti ihan miettimään tätä omaa sisustuksen luonnetta :)

Kiitos Veera haasteesta, tämä oli mielenkiintoista :) 
Tulin siihen tulokseen, että tykkään kauniista asioista ja kokonaisuus on se mikä mun silmää hivelee. Sen vuoksi en mielellään luopuisi ehkä mistään mutta, jos olisi pakko valita, niin säästäisin jonkun lukuisista meille tavalla tai toisella ajautuneista  asioista. Esimerkiksi valkoisen rautasängyn, joka on talomme alkuperäiskalustusta <3

Tykkään koreista, kipoista, maljakoista ja tekstiileistä.

Kaikesta vanhasta <3

Vähän soveltaen tuli nyt tähän haasteseen tartuttua ja samaa rataa saa halutessaan jatkaa Aniliini :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tämä onkin kiva! Ryhdistäydyn muutenkin näiden haasteiden kanssa, koska muistaakseni niitä on muutama tuolla odottelemassa :)

  VastaaPoista
 2. Samoja ajatuksia tuosta et mikä on silmälle kaunista en minäkään halua luopua niistä ja sitten vanhat esineet..korit sun muut on myös ihania..
  Siispä kiva haaste :) ja hyvät vastaukset :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja samoilla ajatuksilla mennään :) nyt kävinkin miettimään mistä OIKEASTI en haluaisi luopua, jostain ainokaisesta..

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista! Mä aina nautin katsoa näitä sun kotikuvia, ne on niin just sellasia raikkaita, mistä tykkään! Ja ihanat rautasängyt teilläkin, noi on kyllä aarteita kerta kaikkiaan :)

  VastaaPoista
 5. IHANA blogi, sait ehdottomasti uuden lukijan!

  VastaaPoista