9. kesäkuuta 2012

Lautasella tänään

Tänään ollaan oltu koko päivä menossa, joten aika kuvaköyhä postaus luvassa. Meillä on ollut pappan peräkärryt lainassa ja ollaan heitetty keikka kaatikselle ja terassilaudatkin on nyt haettu. Toimelias päivä siis ollut ja neidin päikkäreillä sain tuon kaapinkin maalattua toiseen kertaan. Kyllä mä sen joskus teillekin näytille saan ;) Mutta taidan pitää teitä jännityksessä siihen asti, että on valmista :)
Aamupalan jälkkärinä makeaa vesimelonia. "Äiti, laita sitten värikkäälle lautaselle" neiti ohjeistaa. Olen tainnut ennenkin mainita, että neiti arvostaa kaunista kattausta :)

Lounas tarjoillaankin äidin silmää miellyttävältä lautaselta. Viime viikonlopun kirppisrundilta löytyi Arabian vanha hiukan kolhuinen lautanen. Salaatin joukossa jo oman yrttipenkin ja kasvilavan antimia, NAM!

Nyt meidän telkkarista (niin kuin varmaan monen muunkin) tulee futista, eikä meillä ole MITÄÄN herkkuja. Futiksen paras elementti siis puuttuu ;)

Kivaa lauantain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Työn täyteinen päivä on ollut täälläkin, tosin on täällä relattukin. Kävimme nimittäin katsastamassa Maurin makasiinin, jos vaikka olis löytynyt aarteita, vielä ei ainakaan ostettu mitään.Osa kesäkukista on nyt istutettu, vielä pitää saalistaa kauniita huovinkukkasia ja iso riippuva verenpisara, ne vakkarit.Meidän telkkarista ei taida tulla jalkapalloa. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovinkukka on niin kaunis...pitäisköhän mun myös hankkia sellainen! Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin!

   Poista
 2. Niin herkullisen näköinen salaatti, nam! Alkoi heti tehdä mieli avokadoa. ;) Meidänkään telkasta ei tule jalkapalloa, mikähän sellainen telkkari on? :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihme telkkari teillä, jos ei siitä tuu jalkapalloa ;D

   Mukavaa viikonloppua teillekin <3

   Poista
 3. Nämä ekat salaatit ja yrtit maistuvat erityisen hyviltä. Ja herkullisen näköinen salaatti, nam! Meidän telkkarista tuli kyllä jalkapalloa, mutta minäpä nukahdin jo klo 20.30, joten kaikki osapuolet oli tyytyväisiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että meidän kesän ruokavalio painottuu tuolle salaattipuolelle, niin hyvää oli!

   Mäkin yleensä nukahdan futis- tai lätkäpelin äärellä, kun siitä kuuluu niin mukava tasainen taustamelu ;)

   Poista
 4. Mmm, nam miten herkullisennäköinen salaatti! Kivaa pyhää ja mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli herkkusalaattia :)

   Kivaa pyhää teillekin ja alkavaa viikkoa myös!

   Poista