28. kesäkuuta 2012

Kuume nousee ja oireet pahenee...

...sekopäisyys lisääntyy! Tilasin Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolalta neljää eri tapettia mallattavaksi seiniin, enkä usko niiden vähentävän mun voimakkaita tapetointioireita.
Ompeluhuoneen ja olohuoneen seinät olisi ihana tapetoida! Makuuhuoneetkin joo, mutta tuolla vintillä on vinokatto ja osa seinistä aika matalia, enkä oikein tiedä laittaako tapettia kaikkiin seiniin, vai vain korkeisiin?!
Ylhäältä ensimmäinen on pikku-neidin suosikki, toinen on mun ja kolmas isännän suosikki. Roikkukoot tuossa nyt hetken katseltavana, tämä vaatinee syvällistä pohdintaa ja harkintaa ;) Ja sitten on ehkä syytä vielä punnita ne vanhassa talossa tapetoimisen haasteet, kun ei meillä ole kokemusta edes suorien seinien tapetoinnista!

Tänään on muuten eka lomapäivä ja piipahdettiin neidin kanssa aamutuimaan torille ja kaupungille. Nyt on neiti unilla. Ihme ja kumma, että nukahti, sillä mummun ja Suvi-tädin pitäisi olla pian tulossa ja myöhemmin iltapäivällä neidin hoitokaverin :) 


Taidanpa juoda vielä kupillisen kahvia ja tuijottaa seinää ;)

14 kommenttia:

 1. Kaksi ekaa Tapettitalon tapskua ovat minun suosikkejani, kolmonen hillitty, mutta ehkä hieman tunkkainen isona pintana. Käys kurkkaamassa tapetteja Niinan unelmia-blogissa ja Ruusutapetilla-blogissa, jos eivät ole ennestään tutut! Pian olen kahlannut kaikki koti-ja sisustuskuvasi läpi...ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsemasi blogit ovatkin tuttuja. Tää tapettiasia ei taida olla niitä asioita, joissa voi hoppuilla, jos haluaa hyvän lopputuloksen :) Täytynee pyytää vielä muutama muukin näytepala...

   Poista
 2. Upeita tapetteja olet löytänyt. Toiseksi ylin ja alin ovat mun uosikkejani. kaikki todella kauniita ja juuri teidän kodin tyylisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! Yritän hakea sellaisia tapetteja, jotka kestäisivät ehkä vuosikymmeniä. Voi olla mahdoton tehtävä, mutta katsotaan nyt kuinka käy :)

   Poista
 3. Tosi hyvät. Mä tykkään noista kahdesta ekasta eniten. Kaikki teillä sointuu niin kivasti yhteen ja kokonaisuus on hyvin hallittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti GardenienKati :) Itse en ole tuosta hallitusta ehkä ihan samaa mieltä ;) Meillä seilaa kaikki täällä sellaista vauhtia huoneesta toiseen, ettei välillä emäntä itsekään tiedä, mitä on tekemässä ;)

   Poista
 4. Aivan ihania tapettimalleja! Kaikki on tosi kauniita ja valitseminen on varmasti vaikeaa :D

  VastaaPoista
 5. Mun suosikki on ehdottomasti myös toi toiseks ylimmäinen. Vielä olis yksi työpäivä ja sen jälkeen kuukauden kesäloma. Mukavaa kesäloman aikaa sinne teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiseksi ylimmäinen tuntuu saavan paljon kannatusta :) Sitä aika varmasti tulee johonkin, ehkö tuohon ompeluhuoneeseen!?

   Mukavaa viimeistä työpäivää ja loman alkua sinne myös!

   Poista
 6. Voi, kuinka ihania kuoseja! Sopis kyllä niin täydellisesti teidän kotiinne mikä vaan noista, mutta ensimmäinen ja toinen ovat minunkin suosikkeja. Itselläni ollut myös pitkään tapettikuumetta, muttei ole minkäänlaista kokemusta tapetoinnista, eikä osaa mitenkään päättää kaikista ihanista vaihtoehdoista ;)

  Ihanaa ja aurinkoista lomaa teille!

  VastaaPoista
 7. Tykkään kakkosesta ja kolmosesta, kallistun ehkä enemmän kolmoseen, se on tosi symppis ja toisaalta sopivan neutraali. Tosin en tiedä mitä haette, räväkkää vai neutraalia :D Kivaa kesälomaa, nautiskelkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmonen on kyllä kiva :) Me haetaan sellaista, joka olisi raikas ja mielenkiintoinen ja jota jaksaisi katsoa vielä vuosienkin päästä :)

   Poista