27. kesäkuuta 2012

Sekopää

Pitänee heti alkuun avata tuo otsikko: puhun siis itsestäni! Eikö ihmisen ole pakko olla vähintäänkin sekopää, kun edes ajatuksissaan tapetoi 90-vuotiaan talon vinoja seiniä? Talon, johon ei ole vatupassilla asiaa. Talon, jonka seinät, katto, lattiat, paneelit, oven- ja ikkunankarmit, KAIKKI ovat keskenään vinossa. Voiko vanhan talon tapetoinnista selvitä täysjärkisenä? En tiedä, kun en ole kokeillut mutta kovin haluaisin sen selvittää...siis pysyykö sitä moisessa hommassa täysjärkisenä ;)
Osassa seiniä on tapetit, jotka on maalattu päälle. Keittiö on ainut, jossa vanha tapettipinta on jätetty esiin. Mikähän tänne sopisi? Haluaisin sinisen ja vihreän syvyjä. Muitakin herkullisia värejä pilkahduksina ja ehkä kukkiakin.

Näihin kuviin ja ajatuksiin...

Mietteliästä keskiviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Oi tuota ekaa kuvaa! <3 tsemppiä tapetointisuunnitelmiin! :)

  VastaaPoista
 2. Anna mennä vaan ! Sole niin justiinsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tosiaan ole niin justiinsa ;) Jos kaikki on jo valmiiksi vinksin vonksin, niin miten tapetti voisi tilannetta pahentaa ;)

   Poista
 3. Mut kyllä se sekopäisyys kannattaa!:D Tehtiin kans vanhaan kotiin keittiöremppa vinoihin ja täysin epästandardisiin seiniin, oli siinä inasen lisähaastetta. Mun blogissa on sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että kannattaa :)Haastetta on siis jossain vaiheessa luvassa tapetoinnin muodossa ja sit tuun sun blogista hakemaan yhden myös ;)

   Poista
 4. Löysinpä Veeran blogin kautta ihastuttavan uuden blogin jossa en aiemmin ole vieraillut <3 Todella kuanista täällä, lukijaksi jään ja jos sopii laitan myös omaan blogini listaan sen? Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonnukka! Kiva, että jäät lukijaksi ja toki saat laittaa omaan listaan :) Mukavaa kesää sinullekin!

   Poista
 5. Tsemppiä vinojen seinien tapetointiin. Meillä seinissä vain maalipinta, sen verran usein väri vaihtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on riesana mielen muuttuminen usein ;) Ajattelin nyt käyttää tämän asian pohtimiseen hitusen aikaa ja oikeasti miettiä, mistä voisin tykätä vielä hetkenkin kuluttua ;)

   Poista
 6. Kiva blogi sinulla ja ihana koti. Koti- ja sisustuskuvasi saavat huokailemaan. Edellinen kotimme oli myös kakskytlukulainen ja kolmen huoneen seinät tapetoin, joten tiedän tuskan...ihme soiroja joutuu leikkelemään. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Uskon, että tapetoinnissa joutuu vähän soveltamaan :)

   Poista