18. kesäkuuta 2012

Kaapissa

Kuvia kaappiprojektista. 

Pari viikkoa sitten näytin teille "ennen"-kuvan kaapista. Kuva löytyy täältä.
Meillä on keittiössä muutaman päivän astiat avohyllyillä. Toimii meillä hyvin. Kaikki käden ulottuvilla.

Kaapissakin säilytetään astioita. Rapsutin kaapin vanhasta maalista ja maalasin uudestaan. Osa vanhasta täyspuisesta takalevystä oli säpäleinä, joten sen korvasin nyt ohuella levyllä, joka on peräisin puretusta vaatehuoneesta. Tapetoin levyn ja nyt täytyy sanoa, että olen niin mahdottoman ylpeä itsestäni...keitin nimittäin liisterin itse, kun ei sellaista valmiina nurkissa pyörinyt! 

Noin vuoden kuluttua, keittiöremontin myötä kaapista tulee tiskikaappi! Silloin varmaan asennan vielä tapetin ja kaapin väliin jonkun pleksin.
Ja voin vannoa, että tähän taloon ei ainuttakaan lastulevyhässäkkää enää sisään kanneta, ei edes keittiökaappien muodossa!
Nyt kaappi palvelee astiakaappina, joka lepää vanhan lipaston harteilla. Väriksi suunnittelin sellaista, josta ei oikein saisi tolkkua...onko harmaa, sininen vai vihreä. Mutta on tämä aika selkeästi vihreä. Tällä kertaa värisilmä petti ;)

Tällainen projekti tällä kertaa...ja poiki tämä toisenkin, joka on vielä kesken. Nimittäin neiti leikki niillä poneillaan kerrostaloa kaapin hyllyillä ja nyt, kun kerrostalo onkin täynnä astioita, niin neiti pyysi omaa kaappia. Verstaalle mars ja sieltähän sopiva löytyi. Senkin takaseinä pitää kuulemma tapetoida ;)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille!

15 kommenttia:

 1. ihan huippu ihana kaappi<3
  jep, jyrkkä ei lastulevyille! ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan yksilöllinen astiakaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnniK! Tällaista ei varmaan toista ole :)

   Poista
 3. Tiesin, että siitä tulee hieno. Juu ei mitään lastulevyhässäköitä kannata vanhaan taloon kantaa, eihän se sovi ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta Tuula! Se on luonnossa vielä kauniimpi :)

   Poista
 4. Vanhat kalusteet on hienoja, niisä on tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tuntuu, että kaappi kuiskuttelee mulle vanhoja juttuja :)

   Poista
 5. Vau, aivan mahtava kaappi! Aika reipas olit kun liisteritkin keittelit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Alexandra! Liisteri oli tosi helppo keittää, vain vettä ja vehnäjauhoja :) Mutta niin tyytyväinen olen, että hoksasin selvittää miten sitä itse tehdään...olen nimittäin tosi laiska käymään kaupassa, varsinkin yhden ostoksen vuoksi ;)

   Poista
 6. Hei, mikä mahtaa olla keittiön tapettinne malli? Olen etsinyt vastaavaa, tapettitalon simpukka on tällä hetkellä "voittava" mutta olisin kaivannut kuvioon hieman teidän tapettinne hempeää punaa (?).. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna, valitettavasti ei ole mitään tietoa tuosta tapetista. Uskoisin, että sen on laittanut jo talon edellistä edellinen omistaja ja kovasti haluaisin sen pitää, kun meillä nyt kesällä keittiötä remppaillaan. On vaan harmillisen heikossa kunnossa jo sieltä täältä. Täytynee blogissa kysellä, jos joku tapetin valmistajan tietäisi, niin saisin itsekin tiedon saako tapettia vielä jostain :)

   Poista
  2. Harmi! No vaan toivotaan, josko joku tunnistaisi mallin, suloinen on! :)

   Poista